Micron B-die overclock değerleri

Ne olur ne olmaz Memtest86 ile test edin. Ryzen 1000 ve 2000, IMC konusunda pek iyi sayılmazlar. 3200 üzerini denemeye gerek yok bana kalırsa.

Bende de micron-b die Corsair ramler bulunmakta. Her şey autoda 3000'den 3200'e çektim hızı. CL22'de sıkıntısız kullanıyorum. İnce ayar yapıp CL değerini düşürmeye calışsam mı?

BIOS üzerinden kontrol edebilirsin. Eğer 1.35V değilse manuel olarak ver. Bu arada bunun için konu açman gerekiyor forumda. Ceza yemeyelim boşa. En iyisi etiket atarsın.

BIOS üzerinden kontrol edebilirsin. Eğer 1.35V değilse manuel olarak ver. Bu arada bunun için konu açman gerekiyor forumda. Ceza yemeyelim boşa. En iyisi etiket atarsın.
Tamamdır o şekilde yapacağım. Etiket atıyorum size yarın yardım ederseniz çok sevinirim.

@Tolga Samet hocam, bu rami kullanıyorum, anakartımın uyumluluk listesinde olmadığından XMP açınca sistemde ara ara hatalar alıyorum. Ramimi 3000 Mhz'e nasıl manuel olarak çıkarabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…