Micron e/h-die çipli RAM 3800 MHz'ye çıkabilir mi?

Bu değerler o sana yapmamı söylediğim uzun süreli testten stabil bir şekilde geçiyorsa fena değil. tWR 10 en iyi değer eğer stabilse tabii. tRFC anlamsız yüksek kalmış, neyse önemli değil yapacak bir şey yok. tFAW çok yüksek sadece, onu düşüremedin mi?

tFAW 35 altı hata alıyorum. tWR'de sorun yok, hata alımıyorum. tRFC 1-2 kere daha düşürebilirim belki ama tRFC 605'te hata alıyorum.

tFAW 35 altı hata alıyorum. tWR'de sorun yok, hata almıyorum. tRFC 1-2 kere daha düşürebilirim belki ama tRFC 605'te hata alıyorum.
Gerek yok 1-2 tRFC düşürmeye, 610 kalsın. Bu şekilde stabiliteyi sağladıysan kalsın böyle. Gayet iyi. Sadece tFAW çok yüksek ona da yapacak bir şey yok diyorsun.

Gerek yok 1-2 tRFC düşürmeye, 610 kalsın. Bu şekilde stabiliteyi sağladıysan kalsın böyle. Gayet iyi. Sadece tFAW çok yüksek ona da yapacak bir şey yok diyorsun.
Belki voltaj vererek düşebilir ama 1.5V fazla yaklaşmak istemiyorum, benim için bu değerler yeterli, teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…