Micron, GDDR6X Bellek Teknolojisini Duyurdu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
GDDR6X Bellek

Yüksek aktarım hızları sunan GDDR6X bellekler, üst düzey RTX 30 ekran kartlarının gücüne güç katıyor. Bellek çözümleriyle tanıdığımız Micron, NVIDIA’nın GeForce RTX 3080 ve RTX 3090 ekran kartları için ürettiği GDDR6X belleklerini duyurdu. GDDR6X bellekler, pin başına yüksek aktarım hızları ile 21 Gbps veri hızı ve yonga başına 84 GB/s’ye kadar bant genişliği sağlamayı başarıyor. […]

Devamı: Micron, GDDR6X Bellek Teknolojisini Duyurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hocam tam olarak nasıl bir facia yaşanmıştı o zaman?
RTX 2000 Micron diye aratırsanız tonla konu bulursunuz. Benim de 2070'im bozulduğu gibi çoğu kullanıcının ilk üretim 2070 ve üstü modelleri bozuk çıkmıştı. Maksimum 3 ay sonra bozuluyordu. Samsung marka VRAM kullanan kartlar sorun yaşamadı.

RTX 2000 Micron diye aratırsanız tonla konu bulursunuz. Benim de 2070'im bozulduğu gibi çoğu kullanıcının ilk üretim 2070 ve üstü modelleri bozuk çıkmıştı. Maksimum 3 ay sonra bozuluyordu. Samsung marka VRAM kullanan kartlar sorun yaşamadı.
Peki bozuk olan ürününüzü değiştirdiler mi acaba? Aynı şey 3070 de çıkarsa sıkıntı :)

Bu belleklerin ortalama bir ömrü olmuyor mu hocam nasıl olsa elektronik bir alet :) Test için kullanılmış mı demek istediniz yoksa :D
Yok başka ekran kartı modellerinde de kullanıldı manasında. Evet sonuçta elekronik bir bileşen ama öyle kolay kolay bozulacak cinsten değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı