Microsoft 365 nasıl etkinleştirilir?

• Konuyu başlatan dafry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.523
16 yaşındayım :D

O nedir?
Üniversiteye geçince genelde üniversitelerde öğrenciler için özel bir mail servisi oluyor, herkese özel edu uzantılı ( mesela blabla@metu.edu.tr gibi ) onu her yerde ve her zaman kullanabiliyorsun. Ama lise öğrencisi olduğun için sanırım senin için satın almaktan başka çare yok

Üniversiteye geçince genelde üniversitelerde öğrenciler için özel bir mail servisi oluyor, herkese özel edu uzantılı ( mesela blabla@metu.edu.tr gibi ) onu her yerde ve her zaman kullanabiliyorsun. Ama lise öğrencisi olduğun için sanırım senin için satın almaktan başka çare yok
Benim okul tarafından oluşturulmuş bir edu hesabım var fakat böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ve 1 senelik office programı aldım. Bu süre bitince edu ile nasıl ücretsiz office alacağım anlatır mısınız?

Benim okul tarafından oluşturulmuş bir edu hesabım var fakat böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ve 1 senelik office programı aldım. Bu süre bitince edu ile nasıl ücretsiz office alacağım anlatır mısınız?
Ben sitesine girdiğimde hemen başta öğrenciler için ücretsiz kısmı vardı. Sizden edu uzantılı mailinizi girmenizi istiyor daha sonra ise o mailinize onay kodu yolluyor o sırada sizi diğer sekmeye atmış oluyor zaten. Attığı yeni sekmede bilgilerinizi girip kayıt oluyorsunuz. Sanırım her yıl onay isteyecek bizden öğrenci olduğumuza dair bu da aklınızda bulunsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı