Microsoft Ağustos Yamasını İptal Etti!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft Ağustos Yamasını İptal Etti! Microsoft tarafından Ağustos başında yayınlanan güncelleme bazı bilgisayarlara hiç iyi gelmedi. Eğer Windows 7, Windows...
maU8e9OI1Lg

Daha fazlası...

Ben dün güncellemeleri yaptım. Hemen yüklü güncelleme paketlerine ''Program Kaldır'' dan baktım. 2982791, 2970228, 2975719 ve 297533 numaralı güncelleştirmeler yoktu. Herhalde bugün değil dün erişime kapatmış o paketleri.
Ucuz yırttık. :)

13 Ağustosta'ki güncellemelerden sonra ne zaman güncellemeleri denetle desem. Bu şekilde bekletiyor ve bu denetleme bitmiyor. Bu da mı onunla alakalı @Ali Güngör ?Eki Görüntüle 16661
Bende bekletmiyor. 2 önemli 1 isteğe bağlı güncelleme var diye yazıyor. (Daha sonra otomatik günceller herhalde) Numaraları Üstte belirttiğim numaralarla uyuşmuyor. Sebebi o paketler olabilir. İsterseniz o paketleri kaldırıp yeniden deneyin. Yine olmazsa sebebi başka bir şey olabilir.

@THE_MILLER Bende de aynı ekranda kalıyordu. Yeniden başlatıp tekrar denetledim. 12 güncelleme var 350 mb dedi. İndirmeye başladım 4 tanesi iptal oldu (ağustos güncellemesi sanırım) ve 100 mb kadar güncelleme indirdi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı