Çekirdeğe mi alternatif olacak? Kaç defa söylüyorum şu Linux'un işletim sistemi değil, çekirdek olduğunu.Linux'a iyi bir alternatif olurdu. Ah Microsoft ah...
Halbuki tasarımını çok sevmiştim.![]()
Doğrusu Linux dağıtımıdır. GNU araçları var diye GNU/Linux denilmesi doğru değil. O zaman Linux dağıtımının içindeki bütün araçları diyelim, Mozilla/Libreoffice/Linux gibi. O yüzden ne diyoruz Linux dağıtımı diyoruzÇekirdeğe mi alternatif olacak? Kaç defa söylüyorum şu Linux'un işletim sistemi değil, çekirdek olduğunu.
GNU bir "araçlar bütünü" değildir. İşletim sistemidir. En iyisi GNU/Linux dağıtımı demek.Doğrusu Linux dağıtımıdır. GNU araçları var diye GNU/Linux denilmesi doğru değil. O zaman Linux dağıtımının içindeki bütün araçları diyelim, Mozilla/Libreoffice/Linux gibi. O yüzden ne diyoruz Linux dağıtımı diyoruz![]()
Alpine Linux GNU değil ama o nasıl olacak.GNU bir "araçlar bütünü" değildir. İşletim sistemidir. En iyisi GNU/Linux dağıtımı demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.