Microsoft Azure kullandıkça öde faturası

usta Kimlik

Yoctopat
Daha fazla  
Ücretsiz bir şekilde sanal kart ile Azure VDS kullandım. 30 gün dolduğunda kullandıkça öde sürümüne geçtim. Bir baktım ki kalan kullanım kredisi bitmiş ve bana 59 dolar borç yansıtmışlar. Sanal kartımı kapattım. Benden ödeme çekemiyorlar. Aboneliği de iptal edemiyorum. Bu durum ileride sıkıntı oluşturur mu? Her gün Azure'ye faiz ekliyorlar.

Ücretsiz bir şekilde sanal kart ile Azure VDS kullandım. 30 gün dolduğunda kullandıkça öde sürümüne geçtim. Bir baktım ki kalan kullanım kredisi bitmiş ve bana 59 dolar borç yansıtmışlar. Sanal kartımı kapattım. Benden ödeme çekemiyorlar. Aboneliği de iptal edemiyorum. Bu durum ileride sıkıntı oluşturur mu? Her gün Azure'ye faiz ekliyorlar.
Destek ile iletişime geçin.

Destek ile iletişime geçin.
Destek kısmına tıkladığım zaman yazışma yeri çıkmıyor hazır cevapları sıralıyor örnek bir pencere atar mısınız.

Not= tel üzerinden deniyorum bu yüzden mi böyle oluyor

Destek kısmına tıkladığım zaman yazışma yeri çıkmıyor hazır cevapları sıralıyor örnek bir pencere atar mısınız.

Not= tel üzerinden deniyorum bu yüzden mi böyle oluyor
Şuanda destek yerini buldum yitürkçe ile ifade etsem sorun olur mu nasıl yazmam gerekir sizce

Son düzenleme:
Heskes bu şekilde kullanım sağlayıp ödeme yapmıyor, birşey olacağını düşünmüyorum sanal kartı kapatıp yenisini açıp onu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı