Çözüldü Microsoft Azure'de Fatura Ödenmediğinde Ne Oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Microsoft Azure'de ücretsiz makine aldım. Arka planda da fatura yani ücret işlemeye devam ediyor ücretsiz olduğu halde. (Depolamadan gidiyor. ) Ayrıca bir de ücretli makine aldığımı hesaba katın. (Henüz almadım. )

Ben bu faturayı ödemezsem ne olur? Abonelik iptal mi olur?
Ben faturayı ödemeden aboneliği iptal edersem bu faturayı aboneliği tekrar açtığımda mı ödemek zorunda kalacağım?

Kısacası fatura ile ilgili bir sorun yaşamam değil mi? Araştırdım ama Microsoft net bir bilgi vermiyor.

Neden bu mesajı alıntıladın ki?

Hediye kredi bitene kadar krediyi yer. Eğer emin değilsen panelden hediyeni kontrol et.

Neden bu mesajı alıntıladın ki?

Hediye kredi bitene kadar krediyi yer. Eğer emin değilsen panelden hediyeni kontrol et.
Hocam hediye kredi bittiği zaman sunucuları kapatıp silince extradan borç takmaz dimi bişey devam ediyo ayağına. Normalde ücretsiz sürümdeydim yükselt butonuna elim çarptı temel pakete yükseltmiş kullandıkça ödeye hoşgeldiniz diyor. Şimdi 200 dolar bakiye hediyem bitince hesabı silebilir miyim?

Sen Microsoft'u ne sanıyorsun? Senin arkandan iş mi çevirecek?

Hediye kredi bitince yaparsan fatura yansıyabilir. Bitmeye yakın aboneliği iptal et. Makineyi kapatman yetmez.

Hocam selam,
Azure için bir deneme hesabı oluşturdum ve 200 dolar kredi tamamen kullanılmış ve bana +60 dolar fatura çıkarmışlar. Aboneliği iptal etmeye çalışırken yanlışlıkla aboneliğe ait yetkilerimi sildiğim için hiçbir şekilde aboneliğimi de iptal edemiyorum. Ben eğer bu 60 doları ödemezsem aboneliğim iptal olur mu? Çok kötü bir durumdayım şu an aboneliği iptal edemediğim için ekstra canım sıkılıyor. Sizce son durum ne olur hocam. Ödeme yapılmazsa direkt iptal ederler mi?

Sözleşme değişmediyse şunlar olacak:

1. 3 aya kadar fatura bildirimi gelecek.
2. Sizi yabancı ülkeden arayacaklar.
3. Ödenmediği takdirde hesap askıya alınacak.

Bizim zamanımızda böyleydi, belki sonradan değişmiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…