Microsoft Basic Optical Mouse 1.0'a benzer mouse önerisi

Bütçe
10000

Hguldas20

Kilopat
Başlıkta belirttiğim mouse eski bir mouse elime tam oturuyordu ve aşırı rahat hissettiriyordu (ellerim küçük). Claw-finger tutuş şekli arasında tutuyorum. Güncel olarak Zowie s2C vardı sonrasında Scyrox V8 aldım şu an onu kullanıyorum ama belirttiğim mouse rahatlığını bulamadım elime oturmuyor hissiyatı var yine maalesef. Onun için bu mouse ölçülerinde güncel mouse önerisi istiyorum ölçüleri 113X57.9X39.2 bu şekilde görsel bırakıyorum yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_9854.jpeg
    IMG_9854.jpeg
    185,8 KB · Görüntüleme: 14
Ölçülere Razer Viper Mini uyuyor ama özelliklerini bilmem.

Başlıkta belirttiğim mouse eski bir mouse elime tam oturuyordu ve aşırı rahat hissettiriyordu (ellerim küçük). Claw-finger tutuş şekli arasında tutuyorum. Güncel olarak Zowie s2C vardı sonrasında Scyrox V8 aldım şu an onu kullanıyorum ama belirttiğim mouse rahatlığını bulamadım elime oturmuyor hissiyatı var yine maalesef. Onun için bu mouse ölçülerinde güncel mouse önerisi istiyorum ölçüleri 113X57.9X39.2 bu şekilde görsel bırakıyorum yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Önü biraz daha yukarda arıyorsunuz sanırım ? Şekillerine bakın, uymuyorsa ona göre başka önerelim.

1768393546456.png

Ölçülere Razer Viper Mini uyuyor ama özelliklerini bilmem.

Kullandım hocam ölçüleri iyiydi evet ama CS2 FACEIT kasıyorum yüksek lod sorunu mevcut maalesef denedim Razer'i.

Önü biraz daha yukarıda arıyorsunuz sanırım? Şekillerine bakın, uymuyorsa ona göre başka önerelim.

Eki Görüntüle 2640112

Huan ölçülere biraz daha yakın hocam bakacağım eve gidince detaylı olarak ona. Başka öneriler varsa ölçülere yakın bir şekilde bakabilirim.

Son düzenleme:
Kullandım hocam ölçüleri iyiydi evet ama CS2 FACEIT kasıyorum yüksek lod sorunu mevcut maalesef denedim Razer'i.

Huan ölçülere biraz daha yakın hocam bakacağım eve gidince detaylı olarak ona. Başka öneriler varsa ölçülere yakın bir şekilde bakabilirim.

Hocam en benzer bunları bulabildim eğer Huan uyuyorsa ona yakın başka alternatiflere de bakabiliriz. Huan gerçekten iyi ürün ama.

Hocam en benzer bunları bulabildim eğer huan uyuyorsa ona yakın başka alternatiflere de bakabiliriz. Huan gerçekten iyi ürün ama.

Bayağı iyi yorumlara da baktım biraz vaktim oldu. Huanın uzunluğu ve genişliği 2mm kadar daha az olsa tam iyi olacakmış bahsettiğim mouse gibi direkt olarak. Başka mouse bulamazsam bunu alacağım ilk olarak mecbur hocam :)

Bayağı iyi yorumlara da baktım biraz vaktim oldu. Huanın uzunluğu ve genişliği 2mm kadar daha az olsa tam iyi olacakmış bahsettiğim mouse gibi direkt olarak. Başka mouse bulamazsam bunu alacağım ilk olarak mecbur hocam :)

Buna da bakabilirsiniz ama stoklarda yok. 2. eline bakabilirsiniz eğer beğenirsiniz. Huan tercih ederdim ama ikisinin arasından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı