Microsoft Copilot Kullanıcıları o3-mini-high Modeline Ücretsiz Erişim Elde Ediyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft Copilot o3-mini-high ücretsiz

Microsoft, Think Deeper özelliğini tüm Copilot kullanıcılarına ücretsiz olarak sundu ancak başlangıçta kullanım sınırlamaları vardı. Bu özellik, karmaşık sorgulara derinlemesine, adım adım çözümlere öncelik vererek standart Copilot etkileşimlerine kıyasla daha uzun yanıt süreleriyle sonuçlandı. Olumlu kullanıcı geri bildirimleri nedeniyle Microsoft daha sonra bu kullanım sınırlamalarını kaldırdı ve OpenAI’nin muhakeme modeline etkin bir şekilde sınırsız erişim […]

Devamı: Microsoft Copilot Kullanıcıları o3-mini-high Modeline Ücretsiz Erişim Elde Ediyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Açık konuşmak gerekirse o3'ün başarılı bir model olduğunu sanmıyorum. o3 çıktığı zaman o1 ile yaptığım işlerden hata aldığımı farkettim. Yani önceden o1 mesela bazı konularda hatasız kod üretebiliyorken o3 çıktıktan sonra hata yapmaya başladı.

Aynı zamanda o3'ün çıkış tarihi Deepseek ünlenmesinden çok az bir süre sonra oldu. Bana sorarsanız fikrim o1'in biraz gücünün azaltılıp o3'ün o1 ile bağlantılı bir şekilde çıkarılmış olması. Çünkü gerçekten önceden o1 hiç hata yapmazken saçma sapan ufak yerlerde hata yapmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı