Windows Registry Editor Version 5.00Copilot geldi yüklü gözüküyor ama ne arama kısmında ne görev çubuğunda göremiyorum, kullanamıyorum. Nasıl çözebiliriz?
Windows registry editor version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell\Copilot\BingChat]
"Isusereligible"=dword:00000001
Yukarıdakini not defterine yapıştırın ve farklı kaydet ile masaüstüne .reg uzantısıyla kaydedin. Açtıktan sonra görev çubuğu ayarlarında veya sağ tık yaptığınızda ilgili bir seçenek olması lazım. Onu açıp kapayın düzelecektir galiba.
Normalde evet fakat bazen sıkıntı oluyor. Bu Copilot daha yeni yeni geliyor sıkıntılı olabilir. Tavsiyem direkt tarayıcıdan kullanmanız. Bu hem arkada RAM CPU kullanıyor zaten.Normalde direk gelmesi gerek değil mi?
Normalde evet fakat bazen sıkıntı oluyor. Bu Copilot daha yeni yeni geliyor sıkıntılı olabilir. Tavsiyem direkt tarayıcıdan kullanmanız. Bu hem arkada RAM CPU kullanıyor zaten.
500MB yiyordu sadece Copilot. Tercihinize göre istediğinizi kullanabilirsiniz. Eğer para vermediyseniz ben hala sitesinden tercih ediyorum.Maksimum ne kadar kullanabillir 32 GB RAM var sorun değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.