5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #11 Kaspersky tam tarama yap.
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 23 Ocak 2023 #12 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.962 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #13 Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bi cpu kullanimina bakar mısınız
Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Hocam bi cpu kullanimina bakar mısınız
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2023 #14 Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Hocam setup içerisinde Yandex arama motoruyla reklam anlaşması yapmış olabilirler. İsteğinize bağlı yüklenen sponsorlu uygulamalar misal.
Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Hocam setup içerisinde Yandex arama motoruyla reklam anlaşması yapmış olabilirler. İsteğinize bağlı yüklenen sponsorlu uygulamalar misal.
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 23 Ocak 2023 #15 Godlixy dedi: Hocam bi cpu kullanimina bakar mısınız Genişletmek için tıkla... % degerleri az lakin 4.50GHz'de sabit kalmış Emir Onurlu dedi: Hocam setup içerisinde Yandex arama motoruyla reklam anlaşması yapmış olabilirler. İsteğinize bağlı yüklenen sponsorlu uygulamalar misal. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. Evet Movavi böyle bir şey yapmıştı ben indirirken.
Godlixy dedi: Hocam bi cpu kullanimina bakar mısınız Genişletmek için tıkla... % degerleri az lakin 4.50GHz'de sabit kalmış Emir Onurlu dedi: Hocam setup içerisinde Yandex arama motoruyla reklam anlaşması yapmış olabilirler. İsteğinize bağlı yüklenen sponsorlu uygulamalar misal. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. Evet Movavi böyle bir şey yapmıştı ben indirirken.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.962 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #16 Abua Spunk dedi: % degerleri az lakin 4.50GHz'de sabit kalmış Anladım şimdi. Evet Movavi böyle bir şey yapmıştı ben indirirken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorun yok kaldırmış defender.
Abua Spunk dedi: % degerleri az lakin 4.50GHz'de sabit kalmış Anladım şimdi. Evet Movavi böyle bir şey yapmıştı ben indirirken. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorun yok kaldırmış defender.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #17 Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Crack indirmis olabilir misiniz?
Abua Spunk dedi: Eki Görüntüle 1642218 Video edit uygulamasından mı bulaşmış? Anlayamdım. Genişletmek için tıkla... Crack indirmis olabilir misiniz?
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 23 Ocak 2023 #18 OnurOfc dedi: Crack indirmis olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. idnrimedim. Arkadaslar tekrardan dedi. Engrlle demistim. Niye böyle oluyor? Son düzenleme: 23 Ocak 2023
OnurOfc dedi: Crack indirmis olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. idnrimedim. Arkadaslar tekrardan dedi. Engrlle demistim. Niye böyle oluyor?
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #19 Abua Spunk dedi: Hayır. idnrimedim. Arkadaslar tekrardan dedi. Engrlle demistim. Niye böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yap defenderle tarama yaptırma.
Abua Spunk dedi: Hayır. idnrimedim. Arkadaslar tekrardan dedi. Engrlle demistim. Niye böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yap defenderle tarama yaptırma.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #20 Godlixy dedi: Trojan bulaşmış hocam kasperskyle tekrar bir tam arama yapmayı deneyin hızlı arama yerine veya defenderdan kaldırın. Genişletmek için tıkla... PUA bir trojan değildir istenmeyen yazılım diye geçiyor. Çoğu antivirüs gözlemlerim kadarıyla PUA ve Adware tarzı virüsleri çok başarılı bir şekilde engellemiyor ancak aralarından iyi diyebileceğim bir kaç program var. Hitman.Pro:Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin End User Terms of Use & Export Compliance AdwCleaner:AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Ve bu dosya bir FP (False-Positive) olabilir Windows Defender'a çok güvenmemek lazım.
Godlixy dedi: Trojan bulaşmış hocam kasperskyle tekrar bir tam arama yapmayı deneyin hızlı arama yerine veya defenderdan kaldırın. Genişletmek için tıkla... PUA bir trojan değildir istenmeyen yazılım diye geçiyor. Çoğu antivirüs gözlemlerim kadarıyla PUA ve Adware tarzı virüsleri çok başarılı bir şekilde engellemiyor ancak aralarından iyi diyebileceğim bir kaç program var. Hitman.Pro:Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin End User Terms of Use & Export Compliance AdwCleaner:AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Ve bu dosya bir FP (False-Positive) olabilir Windows Defender'a çok güvenmemek lazım.