Microsoft destek rezilliği

Mikropsoft 🤡

Desteğe ulaşana madalya veriyorlar.

Ben Xbox gamepadin kablosuz adaptörü yüklenemediği için (uygun sürücü Windows 10'da yok) ulaştım, ama Xbox donanımlarıyla ilgili diye bağladıkları teknik destek personeli Xbox gamepadin USB kablosuz adaptörü olmadığını iddia etti, hatta kaça aldınız dedi sahte ürün almış olabileceğimi ima etti sonunda zar zor kabullendi :) Sorunu çözemedi bilgisayarıma bağlandı güya sonra Windows sürümünüz orijinal değil dedi (oysa o da orijinal). 15 dk sonra Steam forumda driver linkini buldum. Bir daha asla aramayacağım saçma bir müşteri "hezimetleri" ortamı.

Rastgele hesap kilitlemeler, ondan sonra gereken adımlar yapılmasına rağmen hesabı açmamalar... Game Pass aboneliğim ödeme vakti gelmişti. Çekmişler parayı sonra iade almışlar kendi kendine ondan sonra bu işlemi 8, 9 defa daha tekrarlamış ve benim hesap spamdan kilitleniyor. Kendi sistemsel hataları yüzünden mağdur olanlar biz oluyoruz. Minecraft, Türkiye'de alınabilir hale geldiği zaman direkt almıştım ve hala aynı hesabı kullanıyorum. Mojang ve Microsoft'ları birleştirdiler ve bu hesapla 12 yıllık Minecraft hesabıma da elveda demiş oldum. İçinde minecon pelerinlerine tutun özel etkinlik pelerinleri de vardı. Microsoft rezil bir firmadır.

Hocam Minecraft hesabınızı bir şekilde geri alabildiniz mi? Benim de hesabım çalındı adamlara ulaşıyorum her türlü bilgiyi veriyorum hesapla alakalı kimsenin umurunda değil bir şey yapamyız tekrar satın alın diyorlar. Microsoft gerçekten rezil bir firma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı