Microsoft, Discord Satın Alımı İçin 10 Milyar Dolar Teklif Etti

Bencede en iyi örnek mojang aksini idda eden etmesin.

Haha ha ha. Mojang? Umarım Mojang'ın iyi olduğunu düşünmediniz. Minecraft'ı gördük. Uğraşmaya tenezzül etmediler. Fakat Discord ekibi gerçekten uygulamaya önem gösteriyor. O yüzden Microsoft'un almasını istemiyorum.
Microsoft gayet gayet iyi bir firma. En sevdiğim firmaların başında. Microsoft Minecraft'ı aldığından beri Minecraft iyi yollara gidiyor. Önü daha açık bu oyunun.

Microsoft'u seviyorum aslında. Sadece şu Windows çöpünü adam etse çok daha iyi olurdu.

Linux'a dayatıyorlar Windows 10'u hocam. Linux'a çevirecekler ileride, demedi demeyin.
Windows 10X projesi ile NT Kernel'den uzaklaşıyor hatta uzaklaştı bile. O çoğu insanın hasret kalacağı .exe dosyaları tarihe karışacak.

Ben anlamadım siz microsoftu gömdünüzmü övdünüzmü ?

Ben de okudum bununla ilgili yazılar. Umarım verim alırız. Artık Windows 10'a üflesek bile bir şeyi mutlaka bozuluyor. Şimdilik ana sistemim Linux Mint. Windows düzelirse Windows kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…