Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SypeR hocam size sorun olacaktı. Sağlık Meslek Lisesine yeni başlayacak öğrencinin ders programını kabul ederler mi?

@SypeR bende böyle gözüküyor Windows alamıyorum bu nedir?

d1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR öncelikle video için elini sağlık, sana bir şey soracağım ben Key'i aldım bu Key'i istediğim zaman kullanabilir miyim? Yeni bilgisayarımda yapacağım işlemleri, olur mu? Teşekkürler.

Ben lise 4. sınıfa geçtim ama elimde bu belgelerden hiçbirisi yok. E-okul'da ders programı da yazmıyor onun yerine takdir teşekkür belgesi veya karnenin fotoğrafını çekip yüklesem olur mu acaba? Veya sırf bunun için okula gidip öğrenci belgesi mi almalıyım? E-okuldan yapılabilecek bir çözüm yolu yok mudur? Birde ben asus x550jk laptop aldım 1-2 güne gelir bu üyeliğin kabul olması uzun sürer mi?

Merhaba şimdi karneyle denedim 3-5 gün içinde emaile gönderceklermiş cevabı o zamana kadar yapabileceğim bir şey yok mudur? Laptopu kullanamayacak mıyım?

Dreamspark 'tan aldığımız windows keyi birden fazla bilgisayarda kullanabiliyor muyuz ?

Lisanslar sadece bir bilgisayar için. Başka bilgisayara girip aktif edemezsin. @baypal
Sistem özelliklerine bak. Kaç bit olduğunu görürsün. Zaten 2 GB RAM olan cihaza bile 64 bit kurulum yapılıyor artık. Bir sorun olmaz. @Silinen üye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı