Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defalarca kez denemiştim daha önce. Anlaşmalı üniversiteler arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi olmasına rağmen @ogrenci.ogu.edu.tr uzantılı mail adresimi bir türlü kabul etmiyordu. Bu yüzden belge göndermeyi denemiştim ama bir dönüş olmamıştı. Şimdi yapınca anında onaylandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kinguin.net üzerinden şu lisansı satın alın. Kinguin'de G2A'da güvenilirdir. Yalnız alırken olur da key çalışmazsa diye isteğe bağlı korumayı ihmal etmeyin. Böylece paranızı keyi kullanmadığınız sürece geri alabilirsiniz.
@SypeR benim indirdiğim dosya .sdx uzantılı. Bunu nasıl iso uzantılı yapabilirim?
Anlaşılan videoyu hiç izlemedin?

Hsabınız hayırlı olsun.

@SypeR izledim fakat bununla ilgili bir şey bulamadım.
Bu bölümü tekrar, tekrar izle.
  • 10:05 - Windows'u indirmek için gerekli dosyaların indirme sayfası
  • 11:30 - Secure Download Manager ekranına bakış
  • 11:40 - İndirme seçeneklerimiz hem 32 hem de 64 bit

Bu bölümü tekrar, tekrar izle.
  • 10:05 - Windows'u indirmek için gerekli dosyaların indirme sayfası
  • 11:30 - Secure Download Manager ekranına bakış
  • 11:40 - İndirme seçeneklerimiz hem 32 hem de 64 bit
Sdx dosyaları kriptolandığından dolayı h değerlerini değiştirme imkanı yok demişsin. Sdx olarak usb belleğe yazılıyor mu?

Arkadaşlar dreamsparktan aldığım key ile windows 8.1 embedded kurduğum zaman, süresi var mıdır bu keyin yoksa sınırsız kullanım mı ?

Teşekkür ederim. Videonuz ile lisans anahtarı aldım.

@SypeR özür dilerim dosyanın formatı sdx değil sdc'miş. Ben bunu nasıl isoya çevirebilirim?

@ihsan171 Abi sen bilerek mi anlamamazlıktan geliyorsun? Videoda o SDX dosyasını nasıl açacağını ve ISO dosyasını nasıl indireceğini gösterdim. Eğer halen daha yapamıyorsan, bu kadar kişi nasıl yaptı bir düşün o zaman.

Son düzenleme:
Kardeşim dediğin her şeyi yaptım. 64 bit versiyonunu indirdim fakat dosya ISO değil, SDC uzantılı. Ben mi anlatamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…