Microsoft Edge bir güncel gözüküyor, bir hata veriyor

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde bende Edge hiç güncellenmiyordu. Bir deneyeyim dedin güncellemeyi, şansıma güncelledi. Girdim. Güncel gözüküyor. Bir sonraki girişimde yine internete bağlanın tarzı bir hata veriyor. Açıp kapıyorum, yine güncel gözüküyor. Sayfayı yeniliyor, yine hata veriyor. Intel için güncelleme var, onu yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hocam sağ olun ben elleyip daha do bozmak istemiyorum karmaşık şeyler var bu şekilde kullanacağım gittiği yere kadar sonra başka tarayıcı kuracağım şimdilik daha sorun çıkarmadı arada güncellendiği için şu an güncel zaten. @26318 yardımınız iöin çok teşelkkür ederim.

Ben de tarayıcıda bazı ayarları değiştiremiyordum. Bunun için kayıt defterinden bazı klasörleri sildim. İstiyorsan bu yöntemi de deneyebilirsin. Klasörleri silmenin bir zararı yok. Aşağıdaki konumdaki tüm Edge klasörlerini sil. Sonrasında Edge'i tekrar başlat.

Kod:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft

Hoca bunu yapınca ayrlarım gidecek değil mi bir kişi de bunu söyledi ama şu an bazen girdiğimde güncel bazen giriyorum yine hata veriyor gittiği yere kadar kullanacağım sonra Chrome'ye ya da Brave'e geçeceğim yüksek ihtimal Chrome. @26318

Ayarlarınıza bir şey olmuyor. Sorunu çözeceğini sanmıyorum ama deneyebilirsiniz. Ben Shutup10 benzeri bir yazılım ile tarayıcı ayarlarını bozmuştum. Bu kısımdaki kayıt girdilerini silince düzeldi. Tarayıcıya sonradan eklenen ayarlamaları ortadan kaldırıyor.

Hocam sağ olun şu an biraürü eklenti kurulu bozmak istemiyorum yanına Chrome indireceğim yüksek ihtimalle Chrome'u indirdiğim zaman deneyeceğim yazacağım. @26318

Hocam demekten zarar gelmeyeceğini düşündüm evde değilim eve gidince ilk olarak deneyeceğim sağ olun iyi akşamlar. @26318

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…