P Parsley Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 5 5 Ocak 2024 #21 ygtylc dedi: Driversız kullanmanızı önermem, bir şekilde çözmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde denemediğim yöntem kalmadı ama düzelmiyor ilginç bir şekilde
ygtylc dedi: Driversız kullanmanızı önermem, bir şekilde çözmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde denemediğim yöntem kalmadı ama düzelmiyor ilginç bir şekilde
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2024 #22 GaJente dedi: Hocam bende bilmiyorum fakat RDR de aynı FPS'leri alıyorum deneyin bence bir şey kaybetmezsiniz. Kartın gelmesini bekliyorum hocam o zamana kadar sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama belli özelliklerden mahrum kalırsınız, daha fazla güç tületir, saydamlık efektlerini açamazsınız falan. Parsley dedi: ygtylc dedi: Edge'te yeni profil açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde denemediğim yöntem kalmadı ama düzelmiyor ilginç bir şekilde Genişletmek için tıkla... Şunu denediniz mi: ygtylc dedi: Edge'te yeni profil açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla...
GaJente dedi: Hocam bende bilmiyorum fakat RDR de aynı FPS'leri alıyorum deneyin bence bir şey kaybetmezsiniz. Kartın gelmesini bekliyorum hocam o zamana kadar sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama belli özelliklerden mahrum kalırsınız, daha fazla güç tületir, saydamlık efektlerini açamazsınız falan. Parsley dedi: ygtylc dedi: Edge'te yeni profil açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde denemediğim yöntem kalmadı ama düzelmiyor ilginç bir şekilde Genişletmek için tıkla... Şunu denediniz mi: ygtylc dedi: Edge'te yeni profil açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla...