Microsoft Edge Chromium'un 84.0.522.49 numaralı sürümünü kullanıyorum ve videoda görüldüğü üzere, adres çubuğuna bir şeyler yazmaya çalıştığım zaman kilitleniyor ve kapanıyor. Ne yazdığımın önemi yok, her şekilde kilitleniyor.
Tarayıcıyı silip tekrar yükledim, nafile. Eklentiler kaynaklı sorun olabileceği ihtimali üzerine bütün eklentileri devre dışı bırakıp yeniden denedim, nafile. Farklı bir Chromium tabanlı tarayıcı üzerinden (Google Chrome) aynı sorunu yaşamıyorum.
"Farklı bir tarayıcı yükle, yoluna öyle devam et" şeklinde yorumlar haricinde her türlü yardımınızı bekliyorum.
Güncelleme: Sorun çözüldü. "Ayarlar >> Gizlilik ve Hizmetler >> Hizmetler >> Adres çubuğu >> Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı" bölümünde ayar Google ise farklı bir altyapı kullanın. Google'dan vazgeçemiyorsanız google.com.tr yapın.
Güncelleme 2: Sürüm 84.0.522.50 ile sorun çözüldü. Sorun yaşıyorsanız tarayıcınızı güncelleyin.
Merhaba, bilgisayara format attım. Attıktan sonra Edge 10 yükledim ve varsayılan arama motorunu Google yaptım. Arama motorunu Google yaptığımda adres çubuğuna bir şey yazarken 2. harfi yazdığım sırada Edge kapanıyor. Varsayılan arama motorunu Yandex yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arama motorunu Google yaptığımda adres çubuğuna bir şey yazarken 2. harfi yazdığım sırada Edge kapanıyor. Varsayılan arama motorunu Yandex yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Güncelleme: Sorun çözüldü. "Ayarlar >> Gizlilik ve Hizmetler >> Hizmetler >> Adres çubuğu >> Adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı" bölümünde ayar Google ise farklı bir altyapı kullanın. Google'dan vazgeçemiyorsanız google.com.tr yapın.
@yika38 bende konu saatlerdir açılmayınca şaşırdım açıkçası, demek ki buradaymış. Temiz bir format atamadığımı düşünerek yeniden format attım açıkçası. Şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim.
Microsoft Edge Chromium'un kararlı versiyonunda, 84.0.522.50 sürümü yayınlandı. Arama altyapınızın sonuna .tr eklemeden, daha önceden yaşadığınız sorunun yaşanıp yaşanmadığını kontrol edebilir misiniz? Belki de güncelleme ile beraber bu sorun ortadan kaldırılmıştır.
@unnamedington bahsettiğiniz sürüm yüklü şu an. Sorun yaşadığımda temiz kurulum yapamadığımı düşünüp yeniden format atmıştım zaten. Şimdilik bir sorun yok görünürde.