Microsoft Edge değişip Yahoo oluyor

Dediklerimi yaparsan kurtulucaksın büyük ihtimalle. Çok virüs sayılmaz. PUP bulaşmış.

Hatta ben arama yaptıktan sonra tam arama sonuçları çıkcakken üstteki o arama yaptığımız çubukta coolnewtabtheme diye bir şey çıkıyor.

Eğer yine olmazsa eklentilere göz gezdirin. Genellikle sayfanızı Yahoo! yapmak istiyoruz gibi bir şeyler çıkmış olması gerek. Sizde ona evet demişsiniz sanırım.
Hatta ben arama yaptıktan sonra tam arama sonuçları çıkcakken üstteki o arama yaptığımız çubukta coolnewtabtheme diye bir şey çıkıyor.
Hocam eklentilerinizin resmini atar mısınız?

Eğer yine olmazsa eklentilere göz gezdirin. Genellikle sayfanızı yahoo! Yapmak istiyoruz gibi bir şeyler çıkmış olması gerek. Sizde ona evet demişsiniz sanırım.

Gooolgleye çıkan coolnewtabtheme yi yazdım virüs mirüs bir şeyler diyor galiba virüs var

Hocam eklentilerinizi kaldırmanız gerekiyor ve Malwarebytes, Adwcleaner ile taratmanız gerekiyor.
Hemen taratıyorum hocam

Hocam nasıl olduğunu bilmediğim bir uzantı vardı. Dediğiniz gibi kaldırdım düzeldi. Büyük ihtimal o uzantıdan kaynaklanıyordu. Virüs girmiş ve hala duruyor olabilir mi? Sonuçta uzantıyı sildim ve düzeldi.

Son düzenleme:
Uzantıyı sen yüklemediysen hala duruyor olabilir.

Uzantıyı sen yüklemediysen hala duruyor olabilir.

Tamamdır. Şu an tarama yapıyor malware. Bir de son olarak bu malware güvenilirdir değil mi? Şuana kadar hiç duymadım. Ama forumda öneriliyorsa güvenilirdir herhalde.

Tamamdır. Şu an tarama yapıyor malware. Bir de son olarak bu malware güvenilirdir değil mi? Şuana kadar hiç duymadım. Ama forumda öneriliyorsa güvenilirdir herhalde.

Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tek eksiği geç açılması. Sistemde başka antivirüs var ise gerçek zamanlı korumasını kapatmanız daha iyi olur. Çakışabiliyorlar.

Not: Av kurarken bilgisayarınızı kapatmayın veya uyku modu gibi şeylere sokmayın.

Hocam tarama bitti 7 tane öge buldu. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…