Microsoft Edge değişip Yahoo oluyor

Eğer yine olmazsa eklentilere göz gezdirin. Genellikle sayfanızı Yahoo! yapmak istiyoruz gibi bir şeyler çıkmış olması gerek. Sizde ona evet demişsiniz sanırım.
Hatta ben arama yaptıktan sonra tam arama sonuçları çıkcakken üstteki o arama yaptığımız çubukta coolnewtabtheme diye bir şey çıkıyor.
Hocam eklentilerinizin resmini atar mısınız?

Eğer yine olmazsa eklentilere göz gezdirin. Genellikle sayfanızı yahoo! Yapmak istiyoruz gibi bir şeyler çıkmış olması gerek. Sizde ona evet demişsiniz sanırım.

Gooolgleye çıkan coolnewtabtheme yi yazdım virüs mirüs bir şeyler diyor galiba virüs var :(

Dediğiniz şeyi araştırdığımda virüs olduğu sonucuna vardım. Darktower hocamın dediği gibi uzantıları kontrol ettiysen üstte bahsedilen programları yükleyip tarama yapman lâzım.
Korkmanızı gerektiren bir durum yok, antivirüs ile büyük ihtimalle geçecektir.

Hocam eklentilerinizi kaldırmanız gerekiyor ve Malwarebytes, Adwcleaner ile taratmanız gerekiyor.
Hemen taratıyorum hocam
Dediğiniz şeyi araştırdığımda virüs olduğu sonucuna vardım. Darktower hocamın dediği gibi uzantıları kontrol ettiysen üstte bahsedilen programları yükleyip tarama yapman lâzım.
Korkmanızı gerektiren bir durum yok, antivirüs ile büyük ihtimalle geçecektir.

Hocam nasıl olduğunu bilmediğim bir uzantı vardı. Dediğiniz gibi kaldırdım düzeldi. Büyük ihtimal o uzantıdan kaynaklanıyordu. Virüs girmiş ve hala duruyor olabilir mi? Sonuçta uzantıyı sildim ve düzeldi.

Son düzenleme:
Hemen taratıyorum hocam

Hocam nasıl olduğunu bilmediğim bir uzantı vardı. Dediğiniz gibi kaldırdım düzeldi. Büyük ihtimal o uzantıdan kaynaklanıyordu. Virüs girmiş ve hala duruyor olabilir mi? Sonuçta uzantıyı sildim ve düzeldi.
Uzantıyı sen yüklemediysen hala duruyor olabilir.

Tamamdır. Şu an tarama yapıyor malware. Bir de son olarak bu malware güvenilirdir değil mi? Şuana kadar hiç duymadım. Ama forumda öneriliyorsa güvenilirdir herhalde.

Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tek eksiği geç açılması. Sistemde başka antivirüs var ise gerçek zamanlı korumasını kapatmanız daha iyi olur. Çakışabiliyorlar.

Not: Av kurarken bilgisayarınızı kapatmayın veya uyku modu gibi şeylere sokmayın.

Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tek eksiği geç açılması. Sistemde başka antivirüs var ise gerçek zamanlı korumasını kapatmanız daha iyi olur. Çakışabiliyorlar.

Not: Av kurarken bilgisayarınızı kapatmayın veya uyku modu gibi şeylere sokmayın.

Hocam tarama bitti 7 tane öge buldu. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı