Microsoft Edge, En Popüler İkinci İnternet Tarayıcısı Oldu

Popüler olmasının sebebi acaba Windows kurulduğu an yüklenmiş olması ve herkesin 3-5 defa mecburen kullanmak zorunda kalması mı acaba? Edge’in pek başarısını görmedim ben açıkçası. Son halini veya güncellemelerini takip etmedim gerçi ama mantıken düşündüm yani.
Windows yüklendiğinde Chromium tabanlı Edge yüklü gelmiyor hocam. Onu eski Edge üzerinden sizin yüklemeniz gerekiyor.

Haklısın fakat ben Internet Explorer kullanıp sürücü ve Chrome yüklüyorum.
İşte dediğim 4-5 defa kullanım buydu:) Yani her bilgisayar minimum Explorer veya Edge’i kullanıyor başlangıçta. Ama her bilgisayar illa Chrome veya Firefox’u kullanmıyor:) Sistemin açığından dolayı mı acaba popüler görülüyor diye düşündüm ben de:)
Windows yüklendiğinde Chromium tabanlı Edge yüklü gelmiyor hocam. Onu eski Edge üzerinden sizin yüklemeniz gerekiyor.
Yok ben genel olarak Edge için söyledim onu. O yüzden sonuna yazdım son güncellemelerini falan takip etmedim diye. Yanlış bir bilgi olmasın diye malum:)

Popüler olmasının sebebi acaba Windows kurulduğu an yüklenmiş olması ve herkesin 3-5 defa mecburen kullanmak zorunda kalması mı acaba? Edge’in pek başarısını görmedim ben açıkçası. Son halini veya güncellemelerini takip etmedim gerçi ama mantıken düşündüm yani.

Edge PDF Viewer olarak çok başarılı.

Edge PDF Viewer olarak çok başarılı.
Bu konuda katılırım. Belki de buradan kazanmış olabilir zira PFD'yi açarken direkt Edge ile açıyor. Tabii ki başka bir uygulama seçmediyseniz başlangıçta.

Bence bu kadar popüler olmasının nedeni insanların Chrome indirmek için kullanması.
Yeni Edge öyle değil, Chrome'dan daha iyi bir tarayıcı. Chrome her açılışta %90'a varan CPU yediği için bıraktım (virüs değil, test ettiğim bütün bilgisayarlarda aynısı oluyor). Edge'e geçtiğimden beri son derece memnunum.
Ben bile Chrome kullanırken Edge'e geçtim :) Benim için Chrome tamamen bitmiştir. Şu Kaspersky Internet Security de yeni Edge'i tespit edip eklentisini eklese tam olacak.
Chrome artık çöp bir yaratıktan başka bir şey değildir benim gözümde. Hatta Chrome = Internet Explorer 6 bile diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı