Microsoft Edge, En Popüler İkinci İnternet Tarayıcısı Oldu

Windows yüklendiğinde Chromium tabanlı Edge yüklü gelmiyor hocam. Onu eski Edge üzerinden sizin yüklemeniz gerekiyor.

Haklısın fakat ben Internet Explorer kullanıp sürücü ve Chrome yüklüyorum.
İşte dediğim 4-5 defa kullanım buydu Yani her bilgisayar minimum Explorer veya Edge’i kullanıyor başlangıçta. Ama her bilgisayar illa Chrome veya Firefox’u kullanmıyor Sistemin açığından dolayı mı acaba popüler görülüyor diye düşündüm ben de
Windows yüklendiğinde Chromium tabanlı Edge yüklü gelmiyor hocam. Onu eski Edge üzerinden sizin yüklemeniz gerekiyor.
Yok ben genel olarak Edge için söyledim onu. O yüzden sonuna yazdım son güncellemelerini falan takip etmedim diye. Yanlış bir bilgi olmasın diye malum

Edge PDF Viewer olarak çok başarılı.

Bence bu kadar popüler olmasının nedeni insanların Chrome indirmek için kullanması.
Yeni Edge öyle değil, Chrome'dan daha iyi bir tarayıcı. Chrome her açılışta %90'a varan CPU yediği için bıraktım (virüs değil, test ettiğim bütün bilgisayarlarda aynısı oluyor). Edge'e geçtiğimden beri son derece memnunum.
Ben bile Chrome kullanırken Edge'e geçtim Benim için Chrome tamamen bitmiştir. Şu Kaspersky Internet Security de yeni Edge'i tespit edip eklentisini eklese tam olacak.
Chrome artık çöp bir yaratıktan başka bir şey değildir benim gözümde. Hatta Chrome = Internet Explorer 6 bile diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…