Microsoft Edge her dosya indirmesinde farklı kaydetme menüsünü açıyor

Daha fazla  
Örneğin bir fotoğraf indirirken farklı kaydet dediğim zaman Dosya Gezgini'ni açıp nereye kaydedeceğimi seçmemi istiyor. Ayarlara baktım ama bulamadım, nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin bir fotoğraf indirirken farklı kaydet dediğim zaman Dosya Gezgini'ni açıp nereye kaydedeceğimi seçmemi istiyor. Ayarlara baktım ama bulamadım, nasıl kapatabilirim?
Hocam direkt indirmeler sekmesinde var, ne yapılacağını sor diye.

Ayarlar, indirmeler
Her indirmede ne yapılacağını sor'u kapatman lazım.

(Sorması daha iyi ama siz bilirsiniz.)

@Fallegan @dolob
Bunlar var sadece, en alttaki ayar sağ üstteki indirmenin başladığını belirten ufak sekmeyi açıp kapatıyor onu denedim.
1734291478714.png

@Fallegan @dolob
Bunlar var sadece, en alttaki ayar sağ üstteki indirmenin başladığını belirten ufak sekmeyi açıp kapatıyor onu denedim.
Eki Görüntüle 2375221
Tamam. Bu hali ile sormaz. Direk indirilenler klasörüne kaydeder.

PARDONNNN
Farklı kaydet dediğiniz zaman her halükarda SORAR. @Wqxte
Ama sorduğu şey aslında dosyanın adını değiştirmenizle ilgili. Doğal olarak ad değiştirme ekranında nereye kaydedileceği de gösterilir.

@Fallegan @dolob
Eki Görüntüle 2375221
Aslında bu bahsettiğiniz "her indirmede ne yapılacağını sor" ayarı ama sizde kapalıymış ilginç.

Bu arada farklı kaydet derseniz zaten pencere açıp konum seçtirir. Ama normal indirme yaparken direkt masaüstüne veya indirilenlere atar. Farklı kaydet seçeneğinden dolayı pencere açılıyor.

Bu arada farklı kaydet derseniz zaten pencere açıp konum seçtirir. Ama normal indirme yaparken direkt masaüstüne veya indirilenlere atar. Farklı kaydet seçeneğinden dolayı pencere açılıyor.
Farklı kaydet dediğiniz zaman her halükarda SORAR. @Wqxte
Ama sorduğu şey aslında dosyanın adını değiştirmenizle ilgili. Doğal olarak ad değiştirme ekranında nereye kaydedileceği de gösterilir.
Sağ tıkladığımda normal indirme seçeneği çıkmıyor, nasıl normal indirebilirim?
1734292160480.png

Seçeneklerinizde idm var. Onu seçmeniz yeterli.
İdm de soruyor ise, idm içinde sormadan kaydetmesi için ayar olmalı.

@Wqxte @Fallegan

Yukarıdaki eklenti her türlü indirme işinizde yardımcı olur.
Firefox ile uzun yıllardır kullanıyorum.
Toplu veya tek tek indirme,
Otomatik adlandırma,
vsvs
Konu sahibinin sorununu da hallediyor. Şimdi test ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı