Microsoft Edge kaldırılıyor

Yeni tarayıcıdan memnun musunuz?

• Memnunum

Oy: 26 65,0%
  • Kararsızım

Oy: 3 7,5%
  • Gereksiz bir güncelleme

Oy: 6 15,0%
  • Memnun değilim

Oy: 5 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Tek tıkla eklentiler dahil Chrome'daki bütün verilerimi yeni Edge'ye taşıdım. Hatta şu anda Google Chrome sistemimde yüklü değil.

Arayüz olarak da özellik olarak da mükemmel bir tarayıcı. Zaten Chromium altyapısını kullandığından alışmak pek zor olmadı. Ancak Chrome uygulamalarının desteklememesi beni üzdü.

Bilgisayar dünyasında en çok kullanılan 2. tarayıcıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Performans olarak Chrome ile artık tamamen aynı hatta daha stabil. Birkaç ufak eksiği var ancak yine de bence Edge artık Chrome'dan çok daha iyi ve stabil bir tarayıcı.
Zaten ikisi de iyi ama ben Chrome'u daha önde görüyorum Google platform'u ile uyumu bile bir adım önde olduğunu gösteriyor forumda Opera bile önerenler var en azından Edge'nin önerilmesi bir nevi daha iyi.

Hocam konuyla alakası yok ama Steam arka planınızın adı nedir? :D
Mağaza/Puan dükkanı/Arka planlar/Otomobil
Ekran Görüntüsü (1141).png

Aslında Edge browser gayet stabil, zamanında ben de kullandım ama şu an Brave kullanıyorum. Zaten günümüzde bu tip tarayıcıların hızları hemen hemen birbirine çok yakın. Chrome kullansanız da, Brave kullansanız da hemen hemen yakın hızdalar.

Yeni Edge, Windows'un güvenlik araçlarıyla gayet uyumlu çalışıyor. Kaynak kullanımı az. Eklenti desteği az olsa da Chrome mağazasındaki eklentiler stabil şekilde çalışıyor. Arayüzü anlaşılır. Yapılan performans testlerinde ortalamaya vurulduğunda rakiplerini geride bırakmış görünüyor. Bence Edge ikinci bir şansı hak ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı