Microsoft Edge kullanılır mı?

Firefox'tan geçiyorsan kullanılır.
Ben olsam Brave kullanırdım.

Peki gizlilik konusunda Edge ne durumda?

Çöp sonuçta Microsoft.

Hız olarak da geride bence.

Bence Edge en iyi tarayıcı. Yıllarca Chrome kullanmış birisi olarak bir ara bir hata sonucu Chrome çöküyordu ve çözümü de yoktu. Bu sebeple Edge'ye tek tıkla bütün bilgilerimi aktararak geçmiştim. Hala Edge kullanıyorum ve çok memnunum. Windows ile çok uyumlu çalışıyor.

Firefox'tan geçiyorsan kullanılır.
Ben olsam Brave kullanırdım.

Çöp sonuçta Microsoft.

Hız olarak da geride bence.

Yani bana gereken şey aslında şu, gizlilik, stabillik. Aynı zamanda web geliştirici olduğum için o konuda da hızlı olması ve teknolojiyi yakalıyor olması lazım.

Gizlilik konusunda nerdeyse hiçbir tarayıcı iyi değil. Google'ın saçma hizmetlerinden uzak durmak için bile Edge geçilir. Öte yandan bir kaç eklenti kurarak ve bir kaç ayar ile Edge'yi son derece gizli bir tarayıcı haline getirebiliyorsunuz. Sevgili @26318'ın bununla ilgili bir konusu da vardı.

Kullanılır tabii ki. Ben de uzun zaman kullandım. Arayüzü göze hitap etmiyor bence onun dışında sorunu yok.

Firefox =10+ yıldır ve devam.
Edge = Kendini aştı microsoft. İlk EDGE de çöptü. Ama şimdi çok iyi.
Chrome = Kendini toparlamazsa ruhuna fatiha. Çöp. Millet alışkanlıktan kullanıyor. İlave olarak ta android zorunluluğu PC ye yansıyor.

Yani bana gereken şey aslında şu, gizlilik, stabillik. Aynı zamanda web geliştirici olduğum için o konuda da hızlı olması ve teknolojiyi yakalıyor olması lazım.

O zaman ungoogled Chromium kullanmalisin.

O zaman ungoogled Chromium kullanmalisin.

Onu kullanmayı denedim, fakat bilgisayarımdan kaynaklı bir sorundan dolayı Widevine eklentisini kuramadım. Ayrıca günlük kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum.

Bu rehberden kesinlikle yararlanacağım, teşekkürler.

Peki, siz bu konuda deneyimli olmalısınız. Firefox'a geri dönmeli miyim?

Hocam sistem özellikleri neler.

Ve ben firefoxcuyum

Sadece o zaman gelen güncelleme ile arayüzü sevmediğim için silmiştim. Ve Firefox şu an ne durumda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…