Linux Kaymak
Kilopat
Herkes bir sürü program atmış aralarında en iyisi hangisidir ve ne kadar sürer tarama?
Net AdwCleaner. Dene gör. Üstelik 2 dakika sürüyor tarama. Kurulumu da yok direkt açıyorsunuz.
Herkes bir sürü program atmış aralarında en iyisi hangisidir ve ne kadar sürer tarama?
Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok.helal olsun aradığım kalitede yorum.
Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok.
Tehlikelidir ama reklam virüsleri diğer tür virüslerin yanında biraz masum kalıyor.Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir.
Silin sonra bir de AdwCleaner ile tarayın.HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?
HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?

www.malwarebytes.com

www.malwarebytes.com
				Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz.
Silmenizi önermem çünkü oyununuz bozulur ve yeniden kurmak zorunda kalırsınız. Hem false positive veriyor da olabilir.SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.