Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 29 Ağustos 2022 #11 YigitXS dedi: Herkes bir sürü program atmış aralarında en iyisi hangisidir ve ne kadar sürer tarama? Genişletmek için tıkla... Net AdwCleaner. Dene gör. Üstelik 2 dakika sürüyor tarama. Kurulumu da yok direkt açıyorsunuz.
YigitXS dedi: Herkes bir sürü program atmış aralarında en iyisi hangisidir ve ne kadar sürer tarama? Genişletmek için tıkla... Net AdwCleaner. Dene gör. Üstelik 2 dakika sürüyor tarama. Kurulumu da yok direkt açıyorsunuz.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Ağustos 2022 #12 laislabonita dedi: helal olsun aradığım kalitede yorum. Genişletmek için tıkla... Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok.
laislabonita dedi: helal olsun aradığım kalitede yorum. Genişletmek için tıkla... Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok.
Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #13 518679 dedi: Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir.
518679 dedi: Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Ağustos 2022 #14 Sweak dedi: Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir. Genişletmek için tıkla... Tehlikelidir ama reklam virüsleri diğer tür virüslerin yanında biraz masum kalıyor.
Sweak dedi: Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir. Genişletmek için tıkla... Tehlikelidir ama reklam virüsleri diğer tür virüslerin yanında biraz masum kalıyor.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #15 HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?
HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Ağustos 2022 #16 YigitXS dedi: HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek? Genişletmek için tıkla... Silin sonra bir de AdwCleaner ile tarayın.
YigitXS dedi: HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek? Genişletmek için tıkla... Silin sonra bir de AdwCleaner ile tarayın.
Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #17 YigitXS dedi: HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek? Genişletmek için tıkla... Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz.
YigitXS dedi: HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek? Genişletmek için tıkla... Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Ağustos 2022 #18 Reklam virüsü yemişsiniz. AdwCleaner kullanabilirsiniz. Ayrıca birdaha böyle olayların yaşanmaması için uBlock Origin kullanabilirsiniz. Adw Cleaner: AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance. www.malwarebytes.com uBlock Origin: uBlock Origin - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
Reklam virüsü yemişsiniz. AdwCleaner kullanabilirsiniz. Ayrıca birdaha böyle olayların yaşanmaması için uBlock Origin kullanabilirsiniz. Adw Cleaner: AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance. www.malwarebytes.com uBlock Origin: uBlock Origin - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #19 Sweak dedi: Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum.
Sweak dedi: Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Ağustos 2022 #20 YigitXS dedi: SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Silmenizi önermem çünkü oyununuz bozulur ve yeniden kurmak zorunda kalırsınız. Hem false positive veriyor da olabilir.
YigitXS dedi: SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Silmenizi önermem çünkü oyununuz bozulur ve yeniden kurmak zorunda kalırsınız. Hem false positive veriyor da olabilir.