Microsoft Edge reklam çıkarıyor

Pop-up virüsü değil bu, AdWare yani reklam virüsü. Ayrıca formata gerek yok.

Haklısınz pop-up değil bir anlık yazmışım kusura bakmayın fakat virüsün her türlüsü tehlikelidir.

HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?

HitmanPro ile tarama yaptım trojan diye bir virüs çıktı NFS cfgınstalller programında şimdi AdwCleaner ile yapacağım o trojan dosyayı silmem mi gerek?

Evet silip sonrada bilgisayarı yeniden başlatın eğer devam ediyorsa önerilen diğer uygulamalar ile de tarama yapabilirsiniz.

Reklam virüsü yemişsiniz. AdwCleaner kullanabilirsiniz. Ayrıca birdaha böyle olayların yaşanmaması için uBlock Origin kullanabilirsiniz.

Adw Cleaner:

uBlock Origin:

SonOyuncu oynuyorum onda da malware var Bootstrap diye bir dosya onu silmesem olur mu çünkü o oyunu oynuyorum.
Silmenizi önermem çünkü oyununuz bozulur ve yeniden kurmak zorunda kalırsınız. Hem false positive veriyor da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…