Microsoft Edge silinmesine rağmen tekrar programlara geliyor

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Gerek görmediğim için formattan sonra forumdaki bir arkadaşın uygulaması ile Edge'i silmiştim. Sonradan fark ettim ki Denetim Masası'na gelen şeyi silmeme rağmen her formattan sonra tekrar geliyor. Rahatsız etmeye başladı, kalıcı olarak nasıl silebilirim?

Not: Windows 10 20H2 sürümünde de aynı şekilde silince gelmiyordu. 21H1'den sonra olmaya başladı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft silmemizi istemiyor ne kadar silerseniz silin her güncelleme de geri gelecek. 🤗
Önceki sürümde bu hata ile karşılaşmadım ama. Zaten uygulama gelmiyor sadece burada gıcık şekilde duruyor.
Bu program, genelde dershanelerin canlı dersler yapmak için kullandığı bir program. Toplantılarda da gereklidir.
Hangi uygulamalar kullanıyor?

Nereden yapacağım? Sadece görünmesi hoşuma gitmiyor yoksa kurulum falan yaptığı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki bu video işinizi görebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı