Microsoft Edge sürekli kilitleniyor

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Artık kafayı yemek üzereyim. Sürekli durduk yere kilitleniyor. Bir siteye giriyorum ve donuyor. Kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Kapattığım zaman da tekrar açarken tek seferde açılmıyor. Birkaç kere açmayı denedikten sonra 2-3 pencere olarak açılıyor. İlk açma denemesinde açılmıyor. Ayarları sıfırladım tüm tarayıcı verilerini sıfırladım hiçbiri çare olmadı.

Tüm donmalar YouTube'u uygulama olarak yükledikten sonra başladı. YouTube silmek de fayda vermedi.

YouTube'un uygulaması yok bildiğim kadarıyla virüs olabilir Kaspersky ile taratın.

Virüs taraması yapın. Sisteminiz iyi ise Chrome öneririm.

YouTube'un uygulaması yok bildiğim kadarıyla virüs olabilir Kaspersky ile taratın.
Microsoft edge uygulama olarak yükletiyor bazı siteleri. Sağ üstten 3 noktaya tıklayıp uygulamalar diye baktığında bu siteyi uygulama olarak yükle seçeneği var. Favori siteleri o şekilde yüklüyorsun. Edge ile açılıyor yine ama uygulama gibi. İşte o özellik gelmiş. Youtube'da çıktı. Ben de denedim gayet güzeldi. Youtube sıkıntısız ama edge donmaya başladı.

Aşağıdaki konumu kopyalayıp araç çubuğuna yapıştırın. Sonra yüklediğiniz siteleri kaldırın.
edge://apps/

Bu uygulama sistemi, siteyi harici bir sekme gibi yüklüyor. Ama normal sitesinden bir farkı olmuyor. Yani bunu kullanmanın bir faydası yok. Çoğu zaman bu uygulama kendi kendi çöküyor ya da dosya sistemi bozulup hatalara neden oluyor.

Önerdiğim ayar ve uzantılara da göz atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…