Microsoft Edge ve Bing artık isteğe bağlı olarak kaldırılabilecek

Kimse de dememiş mağazadaki bazı uygulamalar Edge altında çalışıyor onlara ne olacak diye. Mesela Netflix Amazon gibi.

Kimse de dememiş mağazadaki bazı uygulamalar Edge altında çalışıyor onlara ne olacak diye. Mesela Netflix Amazon gibi.

Sadece Bedwars xD.

Gerçi arka planda çalışır yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone telefonumda bile Edge kullanıyorum alışkanlık meselesi biraz da sanırım Chrome'dan soğudum ben

Allah razı olsun Microsoft abiden. Biraz erken oldu.
Bunu Microsoft kendi yapmıyor. Mahkeme kararı çıktı. Yapmak zorundalar, yoksa EU'da ürün satamazlar.
iPhone telefonumda bile Edge kullanıyorum alışkanlık meselesi biraz da sanırım Chrome'dan soğudum ben
Edge kağıt üstünde çok sağlammış gibi görünüyor ama bugün Piyasada onu katlayacak bir dünya tarayıcı var. Brave ve Vivaldi sadece 2 örnek.

Bu kadar erken olmasını beklemiyordum.

Bi Apple’ın yerleşik uygulamalarına bak bir de Windows’un yerleşik uygulamalarının haline bak. Windows hep geride kalmaya devam edecek.

Chrome indir > “Edge artık çok hızlı! > Yine de indir > “Yeni Akıllı bellek kullanımını Edge ile test edin!” > Yine de indir > “Edge artık hiç olmadığı kadar güvenli” > Yine de indir > “Allah Kur’an çarpsın biz de iyiyiz bırak Google hesabından çekeyim tarayıcı bilgilerini” > Yine de indir > “!&$@/“ > Varsayılan Tarayıcıyı değiştir > “1 piksel değiştir butonu

Daha dün silmeye çalışıyordum iyi haber oldu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…