bilgisayar noobu
Kilopat
Doğrudur ben şu anda Edge kullanıyorum arama motoru Yandex sanırsam ondan dolayı çok beğenmedim.
Yandex varsayılan. Google olarak değiştirebiliyorsun. Nesini beğenmediniz anlamadım.
Doğrudur ben şu anda Edge kullanıyorum arama motoru Yandex sanırsam ondan dolayı çok beğenmedim.
Doğrudur ben şu anda Edge kullanıyorum arama motoru Yandex sanırsam ondan dolayı çok beğenmedim. Fakat Chrome'da YouTube'da bir videoyu tam ekran yaparken 5 saniye falan bekletiyor sonra tam ekran oluyor ama Edge'de öyle bir sorun yok o yanını beğendim.
Teşekkürler dediğim gibi ilk defa kullanıyorumGoogle yapılıyor ayarlardan.
Arkadaşlar az önceten Fast fingers a girdim işte ne kadar hızlı yazdığımı falan baktım sonucu göremedim hata verdi clear your cache diye Edge Chrome da daha denemedim?
İki tarayıcınında önbelleğini temizleyip deneyin.Arkadaşlar az önceten Fast fingers a girdim işte ne kadar hızlı yazdığımı falan baktım sonucu göremedim hata verdi clear your cache diye Edge Chrome da daha denemedim?
Chrome da da aynı hatayı verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.