Microsoft Edge Web Yakalama nasıl çalışır?

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın.
Soruna gelecek olursak Edge'de web yakalama diye bir özellik var alanı seçiyorsun kopyala ve işaretleme yakalama seçenekleri çıkıyor sorun şu ki kopyala seçeneği bir halta yaramıyor yazıyı seçiyorum kopyala diyorum kopyalandı diyor ama nereye kopyalıyor ne kopyalıyor belli değil İngilizce yazı çevirim diye düşündüm baktım bir halta yaramıyormuş ya da ben yanlış kullanıyorum bu araç hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

kopyalama işleminde kopyaladığın metni geçici olarak ramde saklar ancak yapıştır dediğin zaman anlarsın

Kopyalama işleminde kopyaladığın metni geçici olarak RAM'de saklar ancak yapıştır dediğin zaman anlarsın.

Sorunda orada hiçbir yere yapıştırmıyor ki bana metin olarak kopyalaması lazım hadi resimde olur masaüstüne crtl v yapıyorum ne görsel geliyor ne de başka bir şey.
Metin olarak kopyalamaz. Resim olarak kopyalar. Resim de bellekte saklanır. Resmi de CTRL+v kombinasyonuyla yapıştırabilirsiniz.

Ne yazık ki hiçbir şey yapıştırmıyor masaüstüne crtl v diyorum görselde gelmiyor.

Peki yeni sekme adres çubuğuna metni yapıştırmıyor mu? Yapıştırıyorsa edge dışa bağlı kopyalamayı desteklemiyor.

Peki yeni sekme adres çubuğuna metni yapıştırmıyor mu? Yapıştırıyorsa Edge dışa bağlı kopyalamayı desteklemiyor.

Sadece OneNote yapıştırdı görseli başka bir yere yapıştırmıyor.
Oradan metine çevirebilirim de bayağı zahmetli direk metin olarak kopyalabilmemin yolu var mı?

Onenote yapıştırdıysa word ve paint'te de deneyin yapıştırabilir.

Sorunda orada hiçbir yere yapıştırmıyor ki bana metin olarak kopyalaması lazım hadi resimde olur masaüstüne crtl v yapıyorum ne görsel geliyor ne de başka bir şey.

Ne yazık ki hiçbir şey yapıştırmıyor masaüstüne crtl v diyorum görselde gelmiyor.
Dostum öyle masaüstüne gelmiyor zaten. Paint’e yapıştırıp kaydetmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı