Çözüldü Microsoft Edge'den Google Chrome'a veri taşınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Edge tarayıcımda şu an bir sürü parolalarım, sık kullanılanlar çubuğum vesaire var. Hepsi düzgünce ayarlı bir biçimde. Şimdi benim bu aynı ayarlarımı Google Chrome'daki hesabıma da aktarmam gerekli. Bunu yapabilir miyim? Çok bakındım ama Edge ayarlarında dışa aktarma bulamadım bir türlü.

Çözüm
Arama çubuğuna şunu yazın: chrome://flags/#password-import-export
Seçili ayarı "Enable/Etkin" durumuna getirip tarayıcıyı yeniden başlatın. Parolalar kısmında "İçe Aktar" ve "Dışa Aktar" seçenekleri çıkacaktır.

İşiniz bittikten sonra ayarı geri alabilirsiniz.
Edge'de Ayarlar>Profiller kısmında verilerinizi dışarı aktarıp Chrome'da içeri aktar özelliğini kullanırsanız verilerinizi aktarmış olursunuz. Dışarı aktardığınız dosyalar HTML ya da CSV uzantılı olması lazım.

Sık kullanılanlarımı taşıdım Edge'den Google'a.

Password'lerimi de dışa aktardım ama Chrome'a nasıl import edicem onu bulamadım.

Çok teşekkürler işe yaradı.

Adres çubuğuna yazıyorum lakin seçili bir ayar çıkmıyor. Nasıl yapabilirim?

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yer işaretleri ve şifreleri aktardım fakat tarayıcı geçmişini de aktarmak istiyorum Chrome'a. Bunun yolunu bir türlü bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…