Çözüldü Microsoft Edge'den Instagram'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar üzerinden Instagram'a giriş yapamıyorum. Önceden Edge son sürüm yüklemiştim açılmıştı, şimdi güncelliyorum yine açılmıyor.

"Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. L ütfen birazdan tekrar dene." hatası almaktayım. Çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Merhaba bilgisayar üzerinden Instagram'a giriş yapamıyorum. Önceden Edge son sürüm yüklemiştim açılmıştı, şimdi güncelliyorum yine açılmıyor.

"Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. L ütfen birazdan tekrar dene." hatası almaktayım. Çözümünü bilen var mı?
Sorunu çözdüm. Tarama verilerini sıfırlayınca düzeldi.
JAVASCRİPT' i kapatmışsındır veya gizlilik ayarını katı, özel gibi şeylere almışsındır. reklam engelleyicilerde bazen yapabiliyor onları kapat.

Sorunu çözdüm. Tarama verilerini sıfırlayınca düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı