Dediğim işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız gerek. Zaten tam olarak kaldırılamıyor diye biliyorum ancak sistemdeki kapladığı alan yok oluyor.Eki Görüntüle 1394719
tam işe yaradığı söylenemez
Dediğim işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız gerek. Zaten tam olarak kaldırılamıyor diye biliyorum ancak sistemdeki kapladığı alan yok oluyor.Eki Görüntüle 1394719
tam işe yaradığı söylenemez
Yerel Disk C:'ye girin > Windows > SystemApps ve resimdeki işaretlediğim klasörlerin önüne "YEDEK_" ekleyin. Böylelikle Edge tamamen devre dışı kalacaktır.
Eki Görüntüle 1394705
Yeniden başlatmadan bir işe yaramaz, bende tıklasam bile açılmıyor şu an.Eki Görüntüle 1394726
bu da olmadı (yeniden başlatmadım, şuan deniyorum)
yine olmadı, yeniden de başlattımYeniden başlatmadan bir işe yaramaz, bende tıklasam bile açılmıyor şu an.
Yine olmadı, yeniden başlattım.
Eki Görüntüle 1394732
Edge ile alakalı dosyaları silmeniz gerekiyor.
Silmek yerine ana dosyaların ismini değiştirdim.
o zaman silmek için şu adımları deneyin. (alıntıdır)
Eki Görüntüle 1394735
güvenlik sekmesine tıklayın. Ardından açılan pencerede gelişmiş butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 1394736
Açılan pencerede yönetici yazan yanındaki değiştir'e tıklayın.
Eki Görüntüle 1394737
Aşağıda gördüğünüz gibi seçilecek nesne adını girin adları denetle butonuna tıklayın. Ardından tamam butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 1394739
alt kapsayıcılarda ve nesnelerde sahibi değiştir'i etkinleştirin, uygula'ya tıklayın ve bu pencereden çıkın.
Eki Görüntüle 1394740
Daha sonra güvenlik sekmesine tıklayın ve açılan pencerede düzenlemek kısmına tıklayın.
Eki Görüntüle 1394741
genel sekmesinin içinde bulunan kenar klasörün özellikler sekmesindeki işareti kaldırın. Salt okunur kısmını işaretleyin ve uygulayın ardından çıkın.
Eki Görüntüle 1394742
yedeklemek isterseniz C: Windowssystemapps dosya tarayıcısındaki konuma geri dönün, Microsoft Edge klasörünü kopyalayın ve klasörü yedek olarak bir yere kaydedin.
Eki Görüntüle 1394743
Microsoft Edge klasörünü bilgisayarınızdan kaldırın.
Eki Görüntüle 1394744
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.