Microsoft Edge'nin yeni güncellemesi sizce nasıl?

Chromium tabanlı bir tarayıcı haline geldi. Benim için chrome neyse bu da o. Ama sanki sayfa yüklemeleri Chrome a göre bir tık daha hızlandı. Ama aşırı beyaz rengine alışamıyorum.

1 Sayfada cevapladım bir fotoğrafla bir daha bakar mısın.
Chromium tabanlı bir tarayıcı haline geldi. Benim için Chrome neyse bu da o. Ama sanki sayfa yüklemeleri Chrome'a göre bir tık daha hızlandı. Ama aşırı beyaz rengine alışamıyorum.

Evet sayfa yüklemelerinde bekleterek yüklemeyi tamamlama yerine direk yüklenmiş bir şekilde ve hızlı sayfayı getiriyor karşıma ve ben direk koyu moda aldım ya.

Edge eklentileri çalıştırıyor haberiniz olsun. Ben Chromium tabanlı "Canary" sürümünü kullanıyorum. Yanında FasterChrome, OneTab ve uBlock Origin(tüm filtreler ve webrtc koruması aktif) eklentileri var. Bir siteye girmem saniyeyi almıyor ki şu an 25 MBPS, sabah 50 olunca flash olan siteler bile anında açılıyor.

Yanında fasterchrome, onetab ve uBlock Origin(tüm filtreler ve webrtc koruması aktif) eklentileri var. Bir siteye girmem saniyeyi almıyor ki şu an 25 Mbps, sabah 50 olunca flash olan siteler bile anında açılıyor.

Şuradan sonrası dikkatimi çekti görsel ile paylaşır mısın eklentileri.

Virüs olarak bulduğu programı aktif olarak kullanıyorum güvenilir program ama sonuçlar böyle? .

Son düzenleme:

Uzantılar Microsoft eklentilerde çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…