Microsoft Edge'nin yeni güncellemesi sizce nasıl?

Chromium tabanlı bir tarayıcı haline geldi. Benim için chrome neyse bu da o. Ama sanki sayfa yüklemeleri Chrome a göre bir tık daha hızlandı. Ama aşırı beyaz rengine alışamıyorum.

5 Dk civarı sürecektir, şu araçla bilgisayarı bir taratabilir misiniz? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım, virüsten dolayı olabilir sanıyorum.

Taramanın sonunda tehdit algılarsa salladığınız bir e-posta adresi geçici olarak aktive edin.

1 Sayfada cevapladım bir fotoğrafla bir daha bakar mısın.
Chromium tabanlı bir tarayıcı haline geldi. Benim için Chrome neyse bu da o. Ama sanki sayfa yüklemeleri Chrome'a göre bir tık daha hızlandı. Ama aşırı beyaz rengine alışamıyorum.

Evet sayfa yüklemelerinde bekleterek yüklemeyi tamamlama yerine direk yüklenmiş bir şekilde ve hızlı sayfayı getiriyor karşıma ve ben direk koyu moda aldım ya.

Edge eklentileri çalıştırıyor haberiniz olsun. Ben Chromium tabanlı "Canary" sürümünü kullanıyorum. Yanında FasterChrome, OneTab ve uBlock Origin(tüm filtreler ve webrtc koruması aktif) eklentileri var. Bir siteye girmem saniyeyi almıyor ki şu an 25 MBPS, sabah 50 olunca flash olan siteler bile anında açılıyor.

Yanında fasterchrome, onetab ve uBlock Origin(tüm filtreler ve webrtc koruması aktif) eklentileri var. Bir siteye girmem saniyeyi almıyor ki şu an 25 Mbps, sabah 50 olunca flash olan siteler bile anında açılıyor.

Şuradan sonrası dikkatimi çekti görsel ile paylaşır mısın eklentileri.
5 Dk civarı sürecektir, şu araçla bilgisayarı bir taratabilir misiniz? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım, virüsten dolayı olabilir sanıyorum.

Taramanın sonunda tehdit algılarsa salladığınız bir e-posta adresi geçici olarak aktive edin.

1600282332100.png

Virüs olarak bulduğu programı aktif olarak kullanıyorum güvenilir program ama sonuçlar böyle? :D.

Son düzenleme:
Edge eklentileri çalıştırıyor haberiniz olsun. Ben Chromium tabanlı "canary" sürümünü kullanıyorum. Yanında fasterchrome, onetab ve uBlock Origin(tüm filtreler ve webrtc koruması aktif) eklentileri var. Bir siteye girmem saniyeyi almıyor ki şu an 25 Mbps, sabah 50 olunca flash olan siteler bile anında açılıyor.

Uzantılar Microsoft eklentilerde çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı