Microsoft Flight Simulator 2020 kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoodlum oyunu kırmayı başardı.

Ekran Görüntüsü (7).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna her giriş yaptığında online servis bağlantısı gerekiyor.
Oyunu crack yapabilirsiniz fakat bütün içeriğiyle değil.

Ya arkadaşım, aylık 5.90 ardından 15 lira para vermek bu kadar zor olmamalı. Gerçekten böylesine bir oyunu neden korsan oyun indirmeye gereksinimi duyarsın ki? Nelere para veriyorsun altı üstü 15 lira 15!
Yaptığınız çok büyük emek hırsızlığı ve bunun affı yok. Umarım bir gün oyun yapımcılığı ile uğraşırsınız da nasıl bir şey olduğunu anlarsınız emeğinizin çalınmasının.
Xbox game pass for pc de varsa zaten satın alacağım o yüzden ben korsan oynamam.

Arkadaşlar beni eleştirebilirsiniz ama ben indireceğim. Sistemim ekran kartı olarak RX 560 içeriyor ve minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Normalde korsana karşıyım ama bu sefer deneyeceğim. Eğer güzel bir FPS değeri alırsam akıcı oynatacak kadar oyunu satın almayı düşünüyorum, alamazsam da sileceğim, zaten online değilse ne anlamı var ki ? Önemli olan çoklu oyuncularla birlikte oynayıp tat almak bence.

Xbox Game Pass for PC'de varsa zaten satın alacağım o yüzden ben korsan oynamam.

Az önceye kadar Game Pass almakla meşguldüm ve bu konuyu görünce için burkuldu. Cidden böylesine bir oyunda Microsoft en iyisi hak ediyor. Keşke böylesine bir şey yaşanmasaydı. Daha iyi bir crack koruması yapılsaydı şu oyuna :(.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı