Hiçbir konsol ve kumanda olmadan klavye ile oynanır mı? Oynanırsa da ne kadar zevk verir? Xbox Game Pass üyeliğnden dolayı kütüphanemde duruyor indirdiğime değer mi?
Klavye ile bir heves ancak 1-2 saay dayanabilirsiniz. X-Plane 11 de 1600 civarı oynama sürem var joystick alın ve kalitelisini alın. Ucuza kaçmayın joystick'de elinizde patlıyor 1-2 ay sonra.
@BurakDuman973 Bilip bilmeden konuşma, ilk oyun videosunda Gamepad ve Klavye ile oynadı. Sonrasında ise set ile devam edeceğini söyledi, çünkü videolarda daha gerçekçi bir deneyim istiyordu.
Klavye ile bir heves ancak 1-2 saay dayanabilirsiniz. X-Plane 11'de 1600 civarı oynama sürem var joystick alın ve kalitelisini alın. Ucuza kaçmayın Joystick'de elinizde patlıyor 1-2 ay sonra.
Dostum, bu tarz oyunlar (DCS ve bu oyun gibi) genelde cidden uçuş bilgisine sahip insanlar için yapılıyor. Hevesliysen, öğrenmek istiyorsan, yapabilirsin. Ama cidden oldukça zor kontrolleri. Eğlence için oynayabileceğini düşünmüyorum.
Dediğiniz ürün çok pahalıymış. Acaba 100TL'lik bir Gamepad iş görür mü? Evde de var bir tane 30 TL'ye almıştım yıllar önce hala sağlam. Pek bilgim yok bu konularda.