Microsoft Flight Simulator 2020 neden çıktı?

Ultra'da 60 FPS alamamak mı? RTX 2060'da Max ayarlarda 30 FPS civarı veriyor. Bir yanlışlık mı var?

İşlemciniz ne? Ya da max ayarlarda hangi bölgelerde denediniz? Çünkü ben 2060 ile New York'a falan gittiğimde FPS 22-23'den yukarı çıkmıyor. Ama Ankara'da gezdiğim zaman dediğiniz gibi 30 FPS'leri görüyor. Mekan fark ettiriyor.

Bu haliyle bile sistemi yerden yere vuruyor, daha gerçekçi olsa ne olurdu acaba. 2060'da VRAM kullanımı sonuna kadar dayanıyor, doğrudur.

RAM de 14-15GB kullanıyor ama 32'lik RAM'i olanlarda 19'a kadar çıktığını gördüm. Dün RAM'leri 32 mi yapsam diye bile düşündüm ama sonra RAM fiyatlarını görüp henüz bu oyundan başka 32'lik RAM'e ihtiyaç duyan bir oyun olmadığını hatırlayınca hemen vazgeçtim. Zaten bunu da ne kadar süre oynayacağım meçhul.

Gerçekten High veya Ultra ayarlarda açmak isteyenler için 32 GB RAM şart ki bu 1080P için. 2K ve 4K için direkt 20 GB RAM kullanıyordur.

Bu FIFA, AC gibi yıllık olarak çıkan bir şey değil. Ellerindeki uydudan harita oluşturma teknolojisi ile insanları bir 10 yıl 15 yıl tatmin edecektir diye düşünüyorum. Optimize edelim de 2080ti'lı PC'ler kaldırsın demiyorlar yani. Öyle bir iddiaları yok. Ayarları düşür şimdilik, oynayabiliyorsan oyna. Zaten yakın bir zamanda Microsoft Flight Simulator 2 falan da çıkmayacak. O yüzden grafikleri geleceğe dönük olmak zorunda. Bir 5 yıl sonra yine high end bir PC sahibi olursan o zaman ultrada 60 fps oynarsın.

Arkadaşlar New York'a gitmemiştim. Daha havalanmadan kullandığı RAM'in ssini atacağım.

Genel olarak 21.5 GB kullanıyor. Fakat arada FPS düşmesi giriyor, artık HDD kaynaklı mı, oyun kaynaklı mı yoksa 8 GB ekran kartı RAM'i yetmiyor mu bilemedim.

Son düzenleme:
Ben indiremedim client indirmesi kısmında her zaman %5'e kadar gelip "Please wait..." yazıyor ve en başa dönüyor, bütün gece açık bıraktım hiçbir ilerleme olmadı. Siz nasıl indirdiniz?

Ben indiremedim client indirmesi kısmında her zaman %5'e kadar gelip "Please wait..." yazıyor ve en başa dönüyor, bütün gece açık bıraktım hiçbir ilerleme olmadı. Siz nasıl indirdiniz?
Please wait sorunu bendede var. 60GB indirme kaldı ama devam etmiyor.

Ben indiremedim Client indirmesi kısmında her zaman %5'e kadar gelip "Please wait..." yazıyor ve en başa dönüyor, bütün gece açık bıraktım hiçbir ilerleme olmadı. Siz nasıl indirdiniz?
Kapatıp açmanız yeterli. Yani sorunu öyle çözdüm, işe yarar mı emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…