Microsoft Flight Simulator 2020 PC’de 127 GB Yer Kaplayacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft Flight Simulator 2020

Güncellenen Microsoft Store sayfasının ardından Microsoft Flight Simulator 2020 dosya boyutu belli oldu. Oyuncular tarafından merakla beklenen Microsoft Flight Simulator‘un kısa bir süre önce Microsoft Store sayfası güncellendi. Microsoft tarafından ...

Devamı: Microsoft Flight Simulator 2020 PC’de 127 GB Yer Kaplayacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

GTA V birkaç araba modu ile birlikte 133 GB zaten. O oyuna göre çok çok iyi bir boyut bu.
50 GB üstü standart haline geldi zaten, böyle bir oyuna 120 GB az bile.

Hibrit sistemden dolayı düşük muhtemelen.
Hibrit sistem dediğiniz nedir? İlerledikçe dosya mı indiriyor?

Hibrit sistem dediğiniz nedir? İlerledikçe dosya mı indiriyor?
Harita çok büyük olduğundan oynanırken sunucudan çekilecek diye biliyorum. Bütün haritanın 2 Petabyte (~2048 Terabyte) civarında olacağına dair bir söylenti vardı hatta, ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Harita çok büyük olduğundan oynanırken sunucudan çekilecek diye biliyorum. Bütün haritanın 2 Petabyte (~2048 Terabyte) civarında olacağına dair bir söylenti vardı hatta, ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Eğer öyle olursa aktif kullanımda disk diye bir şey kalmaz. Ya da sırf bunun için uzun ömürlü diskler çıkabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı