Microsoft Flight Simulator 2020, Steam'de ön siparişe açıldı

Hiç te berbat değil. Fizik ve teknik anlamda kendini geliştirmek istersen Prepar3D. Eklentilerle çok ta güzel oluyor. Hatta Prepar3D'yi kullanmaya başlarsan, FSX ve FS2020'yi muhtemelen çöpe atarsın. Belki Dünya o kadar 3 boyutlu değil ama kesinlikle FS2020 gibi görsellikten ibaret bir OYUN dan daha iyidir. Siz demekki simülasyon değil oyun aramaktasınız. Simülasyon arıyorsanız istemeniz yeter.
/////////////////////
GAZİANTEP;

VAN GÖLÜ ile VAN;

İSTANBUL;

KARADENİZ;

İSTANBUL;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MARMARA DENİZİ;

ÇANAKKALE;

İZMİR;

DALAMAN;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMSTERDAM;

BODRUM MİLAS;

ANKARA;
Ayrıca dediğiniz ber-bat simülasyon askeri eğitimlerde kullanılmakta.

Dosya Ekleri

• Prepar3D Screenshot 2020.10.26 - 13.41.39.76.png
    137,5 KB · Görüntüleme: 54
Görüntü açısından berbat. Askeri eğitimde kullanılması sadece flight modelde başarılı olduğunu kanıtlar. Ona da bir lafım yok.
Berbat? Sizin için fotoğraflar bile yolladım. Benim RTX3080'im hatta 1080'im bile yok. Ortalama bir PC'de böyle güzel görüntüler alıyorum. FS2020'de en düşük ayarlarda görüntü berbat ayrıca aşırı kasmakta. Fizik vb. yok. Uçak sistemleri çöp. Prepar3D görüntü açısından berbat demek ne mantıkla anlayamıyorum.
Görüntü açısından berbat. Askeri eğitimde kullanılması sadece Flight modelde başarılı olduğunu kanıtlar. Ona da bir lafım yok.

Siz demek ki havacılığı oyun olarak seviyorsunuz. Neyse fikrinize karışmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…