Microsoft Flight Simulator 2020 "suche nach updates" yazısında kalıyor

messironaldo

Decapat
Daha fazla  
Oyunum Almanca yeni indirdiğim için Xbox Game Pass'den indiriyorum bugün oyun 66 GB inmişken bilgisayar kapandı. Geri bilgisayarı açıp oyunu açınca bu kısımda kaldı gitmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-04-10 224520.png
    Screenshot 2023-04-10 224520.png
    685,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunum Almanca yeni indirdiğim için Xbox Game Pass'ten indiriyorum bugün oyun 66 GB inmişken bilgisayar kapandı. Geri bilgisayarı açıp oyunu açınca bu kısımda kaldı gitmiyor.
Bende de benzer hata olmuştur. Microsoft Flight Simulator'da değil de Forza Horizon 5'te olmuştu. Bilgisayarı kapatmıştım geri açtığımda indirmeyi yapmış gözüküyordu ve oyuna girince hata aldım. Yaklaşık bir gün boyunca araştırma yaptım. Herhangi bir çözüme ulaşamayınca sil yükle yaptım. Ve sorunum düzeldi. Ayrıyeten Flight Simulator 66 GB'tan büyük. Tüm oyun dosyaları inmeden Xbox oyunu indi saymış bende olduğu gibi. Tek çözüm silmek ve ardından geri yüklemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de benzer hata olmuştur. Microsoft Flight Simulator'da değil de Forza Horizon 5'te olmuştu. Bilgisayarı kapatmıştım geri açtığımda indirmeyi yapmış gözüküyordu ve oyuna girince hata aldım. Yaklaşık bir gün boyunca araştırma yaptım. Herhangi bir çözüme ulaşamayınca sil yükle yaptım. Ve sorunum düzeldi. Ayrıyeten Flight Simulator 66 GB'tan büyük. Tüm oyun dosyaları inmeden Xbox oyunu indi saymış bende olduğu gibi. Tek çözüm silmek ve ardından geri yüklemek.

Kral sildim geri yükledim hala aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı