Microsoft Flight Simulator 2020 vs X plane 11

Emre Ks

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
173
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ikisininde fiyatı yüksek boşuna harcamak istemiyorum. Hangisini almalıyım? Bu arada yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.
 
Simülasyon özellikleri olarak aralarındaki farkı tam bilmiyorum ama Microsoft Flight Simulator grafik olarak çok daha ileride.
 
FSX optimizasyonu çok kötü. Yıllardır güncelleme almadı ve 32-bit. Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun bir yerden sonra performans takılıyor. X-Plane 11 almanızı tavsiye ederim. Optimizasyon MSFS2020 ve FSX'den daha iyi, ücretsiz olarak bir çok eklenti var en azından yelpaze daha geniş. FSX'i güzelleştirmek için tonlarca eklenti alıp en az bir 300 liraya kıyacaksınız. Ve aldığınız performans kötü olacak. MSFS2020 de tavsiye etmiyorum şuanlık optimizasyonu kötü, fizikleri gerçekçi değil zaten sisteminiz çok iyi değilse aşırı güzel grafik ve iyi FPS, bir performans vermez. X-Plane 11 gerçekçilik anlamında, optimizasyon anlamında, ücretsiz eklenti çeşitliliği ve hem de fiyat anlamında da daha iyi. Fiyat olarak hem simülasyon çok pahalı değil hem de uçak satın almak isterseniz diğer simülasyonlara göre daha ucuza gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı