AYigit07 Decapat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 28 18 Ağustos 2020 #1 İyi günler, ben bugün Flight Simulator 2020'yi indirdim. 91 GB'ı da. Continue butonuna bastım sonrasında yükleme ekranında kaldı. Gamepass'le aldım oyunu.
İyi günler, ben bugün Flight Simulator 2020'yi indirdim. 91 GB'ı da. Continue butonuna bastım sonrasında yükleme ekranında kaldı. Gamepass'le aldım oyunu.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #2 Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Bu şekilde çözmüştüm ben. Artı 0 Eksi
KS KS AYigit07 Decapat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 28 18 Ağustos 2020 #3 Butschi dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Bu şekilde çözmüştüm ben. Genişletmek için tıkla... Direkt açıldı mı yoksa bekletti mi? Ayrıca görev yöneticisinde yanıt vermiyor yazıyor bende sizde de öyle miydi? Artı 0 Eksi
Butschi dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Bu şekilde çözmüştüm ben. Genişletmek için tıkla... Direkt açıldı mı yoksa bekletti mi? Ayrıca görev yöneticisinde yanıt vermiyor yazıyor bende sizde de öyle miydi?
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #4 AYigit07 dedi: Direkt açıldı mı yoksa bekletti mi? Ayrıca görev yöneticisinde yanıt vermiyor yazıyor bende sizde de öyle miydi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde takılıyordu, oyunu tamamen kapattım. Yönetici olarak başlattım, artık takılmadan direkt olarak giriyordu oyuna. Artı 0 Eksi
AYigit07 dedi: Direkt açıldı mı yoksa bekletti mi? Ayrıca görev yöneticisinde yanıt vermiyor yazıyor bende sizde de öyle miydi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde takılıyordu, oyunu tamamen kapattım. Yönetici olarak başlattım, artık takılmadan direkt olarak giriyordu oyuna.
KS KS AYigit07 Decapat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 28 18 Ağustos 2020 #5 Butschi dedi: Bu şekilde takılıyordu, oyunu tamamen kapattım. Yönetici olarak başlattım, artık takılmadan direkt olarak giriyordu oyuna. Genişletmek için tıkla... O zaman bende işe yaramadı. Aynı şekilde aynı yerde bekletti. Artı 0 Eksi
Butschi dedi: Bu şekilde takılıyordu, oyunu tamamen kapattım. Yönetici olarak başlattım, artık takılmadan direkt olarak giriyordu oyuna. Genişletmek için tıkla... O zaman bende işe yaramadı. Aynı şekilde aynı yerde bekletti.
A Akçadağ Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 25 Ağustos 2020 #6 AYigit07 dedi: O zaman bende işe yaramadı. Aynı şekilde aynı yerde bekletti. Genişletmek için tıkla... Bende gerçekten çok zor şeyler denedim ancak en sonunda vpn ile açabildim. Sınırsız kopmasız indirebilmen için Ultra surf programını öneririm Artı 0 Eksi
AYigit07 dedi: O zaman bende işe yaramadı. Aynı şekilde aynı yerde bekletti. Genişletmek için tıkla... Bende gerçekten çok zor şeyler denedim ancak en sonunda vpn ile açabildim. Sınırsız kopmasız indirebilmen için Ultra surf programını öneririm