Microsoft Flight Simulator 2024 11 GB mı?

batu1313

Hectopat
Daha fazla  
Oyun sadece 11 GB indirme yaptı ve haritalar videolardaki gibi değil, 2D uydu görüntüsü gibi ne yapmalıyım?

Oyun sadece 11 GB indirme yaptı ve haritalar videolardaki gibi değil, 2D uydu görüntüsü gibi ne yapmalıyım?
İlk önce örnek istanbulu indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan Çevrimiçiye girip Önbellek Sınırını 50-60GB yapın ben 125 gb de kullanıyorum.

İlk önce örnek İstanbul'u indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan çevrimiçiye girip önbellek sınırını 50-60GB yapın ben 125 GB de kullanıyorum.

Hocam harita ekranında beklemem gerekiyor değil mi?

İlk önce örnek İstanbul'u indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan çevrimiçiye girip önbellek sınırını 50-60GB yapın ben 125 GB de kullanıyorum.

Hocam hala düzelmedi yollar biraz garip binalar modelli duruyor ancak yollar başka yerler uydu görüntüsü gibi.

Son düzenleme:

Hocam hala düzelmedi yollar biraz garip binalar modelli duruyor ancak yollar başka yerler uydu görüntüsü gibi.
Dediğimi yap hocam.

Harita ekranında yakınlaşın istediğiniz şehire.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı