İlk önce örnek istanbulu indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan Çevrimiçiye girip Önbellek Sınırını 50-60GB yapın ben 125 gb de kullanıyorum.Oyun sadece 11 GB indirme yaptı ve haritalar videolardaki gibi değil, 2D uydu görüntüsü gibi ne yapmalıyım?
İlk önce örnek İstanbul'u indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan çevrimiçiye girip önbellek sınırını 50-60GB yapın ben 125 GB de kullanıyorum.
İlk önce örnek İstanbul'u indirmesini istiyorsanız yakınlaşıp bekleyin, üç boyutlu şekilde indirecektir. Ayarlardan çevrimiçiye girip önbellek sınırını 50-60GB yapın ben 125 GB de kullanıyorum.
Dediğimi yap hocam.Hocam harita ekranında beklemem gerekiyor değil mi?
Hocam hala düzelmedi yollar biraz garip binalar modelli duruyor ancak yollar başka yerler uydu görüntüsü gibi.
Harita ekranında yakınlaşın istediğiniz şehire.Hocam harita ekranında beklemem gerekiyor değil mi?
Hocam hala düzelmedi yollar biraz garip binalar modelli duruyor ancak yollar başka yerler uydu görüntüsü gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.