ShadowDancer
Hectopat
Akşam Microsoft Flight Simulator 2020'yi indirdim ancak yüklenme ekranında kalıyor.
Eki Görüntüle 643074
kullanıcı adımda Türkçe karakter yok ama ne kadar açıp kapadıysam da aynı yerde takılıyor.İnternet'te gezerken buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Windows'u kullandığınız hesap adınızda Türkçe karakter bulunuyorsa bu ekranda takılmasına neden oluyor olabilir. Mümkünse yeni bir kullanıcı açıp adına Türkçe karakter koymayıp o şekilde deneyin.
Akşam Microsoft Flight Simulator 2020'yi indirdim ancak yüklenme ekranında kalıyor.
Eki Görüntüle 643074
Benim de sanırım bir 10 15dk olmuştur bekleyeli ama bir daha deneyeceğim.
Oyuna ilk girdiğimizdeki 90 küsur Gigabyte'ı diyorsanız evet yaptım.
O bende yok ama yine oynua girince atıyorAynı sorun bende de vardı kendim çözdüm şu an bilgisayar>Kullanıcılara gir orada Türkçe karakterli klasör var bozuk yazılı onu degistir kücük harflerle örnek Monster yapabilirsin, klsaörün adını değiştirdikten sonra icinde MSF2020'nin klasörü var ona gir içindekileri kopyala geri gel kullanıcılara orada kendi bozuk olmayan kullanıcı klasörüne gir oradan appdata>roaming MSF2020 klasörüne yapıstır kopyaladıklarını sorun cözülecektir.
Aynı sorun bende de vardı kendim çözdüm şu an bilgisayar>kullanıcılara gir orada Türkçe karakterli klasör var bozuk yazılı onu degistir kücük harflerle örnek Monster yapabilirsin, klsaörün adını değiştirdikten sonra icinde MSF2020'nin klasörü var ona gir içindekileri kopyala geri gel kullanıcılara orada kendi bozuk olmayan kullanıcı klasörüne gir oradan appdata>roaming MSF2020 klasörüne yapıstır kopyaladıklarını sorun cözülecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.