morfingen Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Arkadaşlar selam. Xbox Game Pass üzerinden Microsoft Flight Simulator indirdim. Oyunun 5 GB'tı kalmıştı. Tekrar açmak istediğimde oyun açılmıyor. Görev yöneticisinden görüyorum. Ama oyun açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar selam. Xbox Game Pass üzerinden Microsoft Flight Simulator indirdim. Oyunun 5 GB'tı kalmıştı. Tekrar açmak istediğimde oyun açılmıyor. Görev yöneticisinden görüyorum. Ama oyun açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 14 Mart 2021 #2 Hocam hata mı veriyorsa yazısını gönderir misiniz hiç açılmıyorsa bilemiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS morfingen Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 412120 dedi: Hocam hata mı veriyorsa yazısını gönderir misiniz hiç açılmıyorsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor hocam. Sadece görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor. Bi zaman sonra o da kapanıyor. Xbox Game Pass üzerinden oynadığımı belirtmiştim. Artı 0 Eksi
412120 dedi: Hocam hata mı veriyorsa yazısını gönderir misiniz hiç açılmıyorsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor hocam. Sadece görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor. Bi zaman sonra o da kapanıyor. Xbox Game Pass üzerinden oynadığımı belirtmiştim.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Hocam zaten korsan indirmemiş. Artı 0 Eksi
4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 15 Mart 2021 #5 morfingen dedi: Hiç açılmıyor hocam. Sadece görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor. Bir zaman sonra o da kapanıyor. Xbox Game Pass üzerinden oynadığımı belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 10 sürümün uyumlu değil. Forza Horizon 4 gibi sürüm 1903 veya 1909 olması gerek. başka sebeplerden de olabilir. al bu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu forumda işe yarayabilir. Çözüldü: Microsoft Flight Simulator açılmıyor Akşam Microsoft Flight Simulator 2020'yi indirdim ancak yüklenme ekranında kalıyor. www.technopat.net Artı 0 Eksi
morfingen dedi: Hiç açılmıyor hocam. Sadece görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor. Bir zaman sonra o da kapanıyor. Xbox Game Pass üzerinden oynadığımı belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 10 sürümün uyumlu değil. Forza Horizon 4 gibi sürüm 1903 veya 1909 olması gerek. başka sebeplerden de olabilir. al bu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu forumda işe yarayabilir. Çözüldü: Microsoft Flight Simulator açılmıyor Akşam Microsoft Flight Simulator 2020'yi indirdim ancak yüklenme ekranında kalıyor. www.technopat.net