Microsoft Flight Simulator Blue bar sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Osefcelik41

Hectopat
Yer
İstanbul/Kadıköy
Daha fazla  
Meslek
Influencer/Kripito
Screenshot 20.08.2020 16_48_10.png

Merhaba arkadaşlar, bu Allah'ın belası oyunu bir şekilde açamadım. 4 kere silip tekrar yükledim. Launcher indirmeyi bitiriyor ama Blue bar kısmında takılıyor. Güncellemeler tam, Windows duvarını da denedim, hep adminastrator olarak çalıştırdım ama tık yok. Hatta oyun açılsın diye dün gece PC'de sadece Flight sim açık bir şekilde bıraktım sabaha kadar 8 saat boyunca yine açılmadı hatta Blue bar ilerlemedi bile. Gerçekten kafayı sıyırmaya başladım yakına PC'yi camdan aşağı atacağım. Ne olur yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 644110

Merhaba arkadaşlar, bu Allah'ın belası oyunu bir şekilde açamadım. 4 kere silip tekrar yükledim. Launcher indirmeyi bitiriyor ama Blue bar kısmında takılıyor. Güncellemeler tam, Windows duvarını da denedim, hep adminastrator olarak çalıştırdım ama tık yok. Hatta oyun açılsın diye dün gece PC'de sadece Flight sim açık bir şekilde bıraktım sabaha kadar 8 saat boyunca yine açılmadı hatta Blue bar ilerlemedi bile. Gerçekten kafayı sıyırmaya başladım yakına PC'yi camdan aşağı atacağım. Ne olur yardım edin...
Crack mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı